Vrijwilliger van de Maand: Bonnie Ruiter

25 september 2016

Vrijwilligers bedankt.

Een nieuw seizoen, een nieuwe maand en daarmee ook een nieuwe Vrijwilliger van de Maand!

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Veel verenigingen bedanken hun vrijwilligers tijdens de seizoen afsluiting of organiseren een speciale medewerkers avond. Wij willen dat ook door middel van de ” Vrijwilliger van de Maand” gaan doen. Elke maand gaan we iemand in het zonnetje zetten.  Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan HSV verbonden bent.

 

Deze maand is de Vrijwilliger van de Maand: Bonnie Ruiter. Bonnie is al ruim 55 jaar actief binnen onze vereniging. Zijn actieve voetbalcarrière werd door een knieblessure afgebroken en toen besloot Bonnie wedstrijden te gaan fluiten. En tot op heden doet hij dat nog! Zowel op zaterdag als op zondag zie je hem in het veld om de wedstrijden in goede banen te leiden. Daarnaast traint Bonnie onze jongste jeugd en is hij jaren leider geweest van diverse elftallen. Ook is hij de omroeper tijdens de thuiswedstrijden van HSV 1.

Ik verraste Bonnie vlak voor de wedstrijd HSV – SVW en overhandigde hem als dank voor zijn inzet voor onze vereniging een mooie plant en een waardebon.  Bonnie, bedankt voor alles wat je voor onze club doet en we hopen dat we nog lang van je diensten gebruik mogen maken.

 

Bedankt Aalsmeerse Plantenhal BV en Herberg Jan, voor het ondersteunen van deze mooie actie!bonnie-ruiter