“de Basis” tijdelijk hoofdkwartier FIFA

1 juni 2018

Ingezonden mededeling Sport redactie Telegraaf

Heiloo 25 Mei 2018

HSV kantine “de Basis” tijdelijk hoofdkwartier FIFA

“Voorbereidingen HSV World Cup 2018 in volle gang”

Nog ruim twee weken te gaan voordat het complex van HSV Heiloo centraal middel punt is van het wereldtoneel voetbal. Op zondag 10 juni is HSV gastheer van de World Cup 2018. Alle ogen zullen gericht zijn op de vedettes van de HSV jeugd die die onderling gaan uitmaken wie zich 1 jaar lang s’werelds beste mag noemen.

De poule indeling en de loting is inmiddels bekend en er staan een aantal fantastische krakers op het programma in de categorie Onder 10 t/m Onder 15. Zo wordt Poule D ook al de poule des doods genoemd waar titelverdediger Duitsland het opneemt tegen de gele kanaries van Brazilie, Les blue van Frankrijk en outsider Mexico. In de categorie O7 t/m O9 wordt zeker vuurwerk verwacht in Groep A waarin Denemarken, Senegal, Peru, Ijsland en Nigeria gaan uitmaken wie zich gaat plaatsen voor de Knock Out fase. Ruim 140 spelers zullen hun beste spel op de velden brengen.

Achter de schermen wordt hard gewerkt om er een strak en mooi toernooi van te maken. De HSV WK shirts zijn in productie, de BBQ’s worden opgepoetst. De bekers worden gepoetst en de Penaltybokaalschema’s worden van stal gehaald. De Heiloose Keurslager Burger perst zijn ambachtelijke burgers in grote getalen en de keurmeesters van de FIFA onder leiding van H. Ursem prepareren de (panna) velden.

Kom allemaal kijken op zondag 10 juni naar dit grote spektakel en moedig de kanjers aan. Haal de Vuvuzela’s en stadion toeters maar uit de kast want de sterren van morgen kunnen alle steun gebruiken. De bar zal open zijn en gezelligheid volop te vinden.

Mochten er nog spelers zijn die nog kans willen maken op hun plek in de WK selectie dan kan dat nog. Maar laat het dan z.s.m aan jouw elftalleider weten.

Rood Gele Groeten,
Team HSV World Cup 2018