TOP uitslagen en knvb CP voetbal

16 april 2018

Vr 2 was vrij. Komende zondag al  om 11:15 uur thuis dames!
Vr 1 speelde uit tegen Saenden en pakte een punt. Het was 2-2. Komende zondag vrij.. wel op dinsdag 24 april uit bij Alcmaria V.
Ve2 speelde de eerste helft 0-1 en uiteindelijk werd het 0-4. Wederom met een gelegenheidskeeper op doel. Ik heb zelf nog een oud doelman gesproken maar ook die kan vanwege een levenslange blessure niet op jullie lijstje gezet worden. Hopelijk vinden jullie iemand!
En dan de eerste uitschieter, ik had m al voorbij zien komen in de wedstrijd app. Met maar liefst 10-0 werd er gewonnen door de mannen van HSV Ve 1 van Bergen. Top uitslag.
EN hier de nummer twee in de rij van mega uitslagen. De mannen van HSV 8 wonnen met 10-1 van SVA. De laatste man fluisterde mij toe op de parkeerplaats dat hij alleen achter in stond en toen er 4 mannen op hem af kwamen moest hij kleur bekennen wat de enige tegentreffer opleverde. Top uitslag mannen.
HSV 7 ging onderuit bij Zeevogels. Het een 4-1 nederlaag keerde HSV huiswaarts. Ik ben zeer benieuwd naar jullie nieuwe foto(‘s) voor de op de website..
HSV 6 kreeg ‘klappen’  en tegen LSVV werd een 8-1 nederlaag bijgeschreven. Balen mannen. Neuzen de zelfde kant op en het seizoen lekker afmaken.
HSV 5 had kantine dienst. Prima opgelost mannen maar .. ik denk dat jullie een team zijn en dan kunnen ook andere eens een klusje opknappen. Voor en na de wedstrijd zouden er toch verschillende mannen aan de beurt kunnen zijn? Voor wat betreft de wedstrijd.. helaas een pittige nederlaag. Met 3-7 werd afgefloten. Ik zie de volgende wedstrijd pas half mei, mede doordat een team uit de competitie is gezet hebben jullie een mini vakantie.
HSV 4 verloor op het terrein van Uitgeest met 4-1. Komende week thuis tegen Alkmaarse Boys tijd om weer eens punten te pakken
HSV 3 moest op bezoek bij de koploper Zeevogels.. en klasse mannen er werd met 2-4 gewonnen van de Hoevers. Vooraf werd de jarige coach Richard H. in het zonnetje gezet met een paar lekkere biertjes die aan Richard wel toevertrouwd zijn. Top mannen het kenmerkt de goede sfeer in het team.
HSV 2 moest op bezoek bij de Foresters en die waren het verliezen van HSV dit seizoen een beetje zat aan het worden… Helaas een 2-0 verlies.  De tweede plek is nog stevig in handen maar de winst partijen moeten wel terugkomen.

HSV en KNVB CP

Tot slot was er op zondag een prachtige dag voor HSV omdat wij de gastheer waren van de KNVB. Maar liefst 3 KNVB CP teams kwamen trainen en voetballen op ons mooie complex (iets wat ons ook deze zondag weer meerdere malen werd toevertrouwd) In deze aankondiging op de website staat vermeldt wat CP voetbal is. De organisatie lag mede in handen van Marco en Dorien Kempenk ouders van Roef. Roef speelt bij HSV en is selectiespeler van het KNVB CP team.

Door jeugdvoorzitter Bart Dobber werden de gasten welkom geheten waarna er werd getraind. Na de training stond een lunch klaar onder meer verzorgd door de vaste kantine dames van HSV ( Iris, Tessa, Shenna en Noa). Na de lunch werden  drie wedstrijden gespeelt tegen HSV teams.

Vanuit verschillende kanten werden er bedankjes en complimenten aan HSV gegeven die we met z’n allen weer in de zak kunnen steken.
Iedereen weer bedankt voor de inzet op en rond het veld!

Zie hier alle foto’s op de HSV website en ook de Uitkijkpost was aanwezig om verslag te leggen van dit mooie evenement:  https://www.uitkijkpost.nl/nieuws/algemeen/28091/hsv-voetbalt-tegen-knvb-cp-voetbal

(een kleine nabrander.. Het HSV complex was ook nog het decor van een professionele LIGA reclame. Enkele jongens van HSV mochten spontaan meedoen in de reclame die vanaf 26 april te zien zal zijn. Heel erg leuk voor de jonge HSV’ers voor wie wellicht een leven als BN’er in het verschiet ligt :-))

Maikel

HSV 1 verdient weer 3 punten op Texel.

Dankzij een 0 – 2 overwinning blijft HSV de koplopers goed volgen. Na een aftastend begin waarin Texel alles uit de kast haalde, namen de Rood/Gelen het initiatief na een klein kwartier over. Door het missen van een aantal kansen, maar mede door het goede keepen van de Texel keeper Alexander Smit en een prima reactie van onze keeper Indy Klamer in de 39ste minuut, bleef de 0 – 0 op het scorebord staan.

De 2e helft begon met een groot overwicht voor HSV, wat resulteerde in de 5e minuut in de 0 – 1 voorsprong. Na 2 corners en een paar scrimmages voor het doel, schoot Rick Houtenbos op doel, maar omdat Max Dekker zijn gezicht tegen de bal drukte werd de keeper verslagen.

De Heilooërs bleven komen, maar Smit wist niet van wijken en ranselde alles uit zijn hok.

De invallers aan Texel zijde waren 2 snelle knapen en af en toe werden zij in stelling gebracht met een verre bal, maar de achterhoede gaf geen krimp.

Uiteindelijk kon Max na een goede solo actie toch de 0 – 2 in het net deponeren.

Na precies 45 minuten in de 2e helft floot de goed leidende scheidsrechter H. van Etten af en werd de busreis met vele supporters een aangename toer langs het Noord Hollands kanaal.

Volgende week komt SVW ’27 op bezoek.

Hans Ursem.