100ste sponsor: metselaar Metzelaar

20 maart 2021

We verwelkomen onze 100e sponsor. Onze nieuwe bordsponsor is metselaar Metzelaar

Rob Metzelaar is een graag gezien persoon bij HSV. Hij draagt op diverse vlakken bij de club al jaren zijn steentje bij en nu zelfs als bordsponsor. Het hoe en waarom lees je hier:

De 100ste sponsor van HSV. 100% voetbal liefhebber. Zelf mijn eerste bal getrapt in Limmen na eerst flink geoefend te hebben op het schoolplein en op het trapveldje naast de VV Limmen. Uiteindelijk mijn top gehaald in het 1e van deze dorpsclub. 21 Jaar geleden zijn we naar Heiloo verhuisd. Na eerst 11 jaar training en begeleiding te hebben gegeven aan diverse jeugd teams speel ik nu zelf in de 35+ van HSV. Trainen en begeleiden is leuk maar kost tijd, dus toen kwam ik zelf niet aan voetballen toe.
Mijn bedrijf is een ZZP metselbedrijf. Van renovatie, restauratie, aanbouw, nieuwbouw, voegen tot het metselen van stoepjes, erkers en muren van rotsen. Ik heb bijna 40 jaar ervaring in het vak.
Het blijft een geweldig vak. Door samen te werken met collega ZZP-ers kunnen er ook grotere werken worden gemaakt.

In de laatste jaren van het training geven kwam ik in aanraking met de “mooi weer” voetbalgroep van HSV. Gewoon een flinke groep liefhebbers op de woensdagavond die lekker tegen een balletje trapten. Iedereen mag meedoen. Wat voor niveau dan ook. De lol en gemoedelijkheid maar zeker ook het fanatisme is er gewoon altijd. Zo kan je ook de club HSV omschrijven. Ik geniet gewoon elke keer als ik er ben.

Tenslotte, het zou natuurlijk fantastisch zijn als mijn zoon Scott, die in de selectie van HSV speelt, straks na een gescoord doelpunt het metselaar- Metzelaar bord opzoekt om het daar te vieren.

Rob, namens HSV bedankt voor je sponsoring en we zien elkaar zodra het weer kan op de geweldige woensdagavond training.