Welkom bordsponsor groenhart

5 oktober 2020

Wij verwelkomen als nieuwe bordsponsor de fa. GROENHART, groothandel in gereedschappen, ijzerwaren en materieel. Het hoofdkantoor van Groenhart is gevestigd in Purmerend, maar met 10 vestigingen in Noord-Holland kan je altijd in de nabije omgeving terecht voor je materialen voor de bouw, voor de installatiebranche en voor facilitaire diensten.

Maar ook particulieren zijn van harte welkom in de vestigingen of in de webshop. De passie van dit mooie familiebedrijf is het opbouwen van langdurige persoonlijke relaties met klanten en medewerkers. Als bouwtechnische groothandel ontzorgen zij bedrijven in de bouw met kennis, bestelgemak, kwaliteitsproducten en unieke logistieke dienstverlening.

Toen we Pierre Ruiter, vaste waarde op het trainingsveld op woensdagavond en op zondagmorgen bij de veteranen, vroegen of Groenhart HSV wilde steunen middels een reclamebord, was hij gelijk enthousiast. Op de foto ziet u Pierre Ruiter van Groenhart en Pieter Leering van de sponsorcommissie voor het nieuw geplaatste reclamebord.

Vanaf deze plaats bedanken we Pierre en Groenhart voor hun sponsoring en maken we tevens van de gelegenheid gebruik om de firma Groenhart te feliciteren met het 100 jarig bestaan!