Welke school wint dit jaar het schoolvoetbaltoernooi?

16 april 2018

Nog even en dan barst het weer los. Dan strijden de 10 verschillende scholen in Heiloo voor het felbegeerde schoolvoetbal kampioenschap. Dit jaar vindt het spektakel op de velden van De Foresters plaats. Ruim 70 teams gaan deze strijd aan. Vorig jaar ging de Paulusschool met deze overwinning naar huis. Maar welke school wint dit jaar deze mooie prijs en mag op 16 mei ons dorp in Limmen vertegenwoordigen?

Wanneer?

De jongens- en meidenteams van de groepen 7/8 trappen 13 april om 13.30 uur de eerste bal af. De 2de ronde spelen deze groepen op vrijdagmiddag 20 april. De wedstrijden duren 20 minuten.
Op woensdag 18 april zijn de groepen 5/6 aan de beurt. Ook voor deze groep klinkt om 13.30 uur het eerste fluitsignaal. Zij spelen wedstrijden van 15 minuten. Benieuwd naar het volledige programma?

Bekijk dan snel de programmaboekjes:

Groep 5/6                          Groep 7/8

 

Speel je niet mee?

Een kampioenschap kan niet zonder supporters. Dus speel je niet mee in een team, maar wil je wel graag je klasgenootjes, familie, vriendjes of vriendinnetjes aan komen moedigen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Mogelijkheid contant betalen

Op deze dagen maakt De Foresters een uitzondering en mag je naast de pin ook met contant geld betalen.

Wil je niets missen?

Houd dan nauwlettend de Facebookpagina van schoolvoetbal Heiloo in de gaten. De organisatoren en vrijwilligers hebben er in ieder geval weer ontzettend veel zin in.