Weer zo’n vette HSVeiling kavel!

1 augustus 2019

Vandaag (1 aug ’19) was het dan eindelijk zover, een van de laatste kavels van de succesvolle HSVeiling werd verzilverd door wederom iemand die HSV een zeer warm hart toedraagt namelijk Frank de Waard. Frank had geboden op een rondje golf met de oud profvoetballers van AZ Henk van Rijnsoever en David Loggie. Niet geheel toevallig is David Loggie na zijn voetbalcarriere golfpro geworden en geeft hij al ruim twintig jaar les op diverse golfclubs. Daarnaast speelt hijzelf ook nog HCP 0 wat betekent dat hij een fantastische speler is. Beiden zijn ze ook nog bloedfanatiek en hebben ze een hekel aan verliezen dus het werd niet zomaar een rondje. Het Regthuys was de baan waar gespeeld werd en de baan lag er prachtig bij. Ook de omstandigheden waren aangenaam, niet te warm en een klein beetje regen maar dat was geen reden tot slechte scores. Na negen holes gespeeld te hebben was het tijd om in het gezellige clubhuis wat te gaan drinken. David had nog een aantal tips voor Frank en de schrijver van dit stukje. Hele simpele kleine dingen die we moesten veranderen en we kwamen beiden tot de conclusie dat we het resultaat er al van zagen gedurende het rondje zelf. En dan nog de verhalen van Henk eromheen over zijn geliefde AZ dus we mogen zeggen dat we een mooie ochtend hebben gehad.

Namens HSV willen we Henk en David hartelijk bedanken dat ze dit mogelijk hebben gemaakt, het blijft altijd mooi om te zien dat mensen nog altijd begaan zijn met een amateur sport vereniging zoals deze prachtige rood gele club.

 

www.davidloggie.com

 

David Loggie biedt je een GVB HCP 54 (Clubhandicap 54) pakket aan, voor het behalen van het GVB. 

Haal gedurende twee dagen golfles, baanpermissie en theorie-examen. Aan het einde van het weekend spelen we 9-holes en haal daarmee je eigen GVB HCP 54. 

Programma zaterdag:

09.30 uur Ontvangst in clubhuis

10.00 uur Putten

11.00 uur  Chippen & Pitchen
12.00 uur Lunch (eigen rekening)
13.00 uur Full-Swing
14.00 uur Full-Swing / Lange slagen
15.00 uur Baanles
17.00 uur  Einde

Programma zondag

09.45 uur Ontvangst
10.00 uur Uitleg regels & etiquette
11.00 uur  Full-swing
12.00 uur Lunch (eigen rekening)
13.00 uur Putten
14.00 uur Korte werk & Full swing
15.00 uur Theorie examen
16.00 uur 9 holes Q kaart lopen
19.00 uur Eind