Wedstrijd Sponsor HSV 1 – De Rijp 1: Taxi Zwart

29 april 2017

Taxi Zwart is al vele jaren een begrip in Heiloo en omstreken. Vanaf De Hoefsmid 37 sturen Marc Pauw en George Schot een mooi bedrijf aan waar je nooit tevergeefs een beroep kan doen op vervoer in welke vorm dan ook. Uiteraard de dagelijkse ritjes, maar ook schipholservice en rolstoelvervoer zijn tot in de puntjes verzorgt. Als trouwe sponsor van onze vereniging hebben wij voor en na de kampioenswedstrijd een beroep gedaan op Taxi Zwart voor het vervoer van en naar Akersloot. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Taxi Zwart de busjes laten bestickeren met de rood/gele tekst “kampioenswedstrijd HSV 1”. Wij zijn trots op een sponsor die zo meeleeft met de activiteiten binnen onze vereniging. Marc en George, bedankt voor jullie sponsoring en enthousiasme!

 

www.taxizwart.nl

www.facebook.com/taxizwart

taxi zwart.3

taxi zwart.4

HSV 1 werd voor de kampioenswedstrijd met fantastisch bestickerde busjes van taxi Zwart

naar het terrein van Meervogels te Akersloot gereden.

taxi zwart.5

en na de 0-4 overwinning weer teruggebracht naar Heiloo.

Taxi Zwart gaat elektrisch!

Vanaf begin 2016 rijdt Taxi Zwart samen met Connexxion Taxi Services het WMO-vervoer in de gemeenten Alkmaar, Bergen Nh, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk en Uitgeest. Eén van de wensen van de opdrachtgever was het inzetten van duurzame vervoersmiddelen. Hiertoe is het wagenpark uitgebreid met een aantal rolstoelbussen op het zeer milieuvriendelijke CNG (Compressed Natural Gas) en met een aantal taxi’s die zelfs 100% op electriciteit rijden. Deze Nissan eNV200-modellen worden opgeladen met electriciteit die wordt opgewekt door de reeds aanwezige zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn in 2014 op het dak van hun bedrijfspand in Heiloo geplaatst in het kader van hun visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Om deze duurzaamheid bij het publiek bekend te maken, heeft de huisleverancier van hun bestickering het inmiddels overbekende ontwerp enigszins aangepast.

 

taxi zwart.2