Wat gaat het goed met de Grote Clubactie!!!!

11 november 2020

Ons doel was € 3.000,- en daar zijn we al ver overheen. De teller staat inmiddels op: € 4.384,80

Na het prachtige bericht van 2 weken geleden, dat er veel Superloten zijn gekocht door de Seniorenteams, is nu het benoemen van de Tussenstand Lotenverkopers Jeugdleden aan de beurt.

Wie heeft tot nu toe de meeste loten verkocht en welk team staat bovenaan!!??

Het is fantastisch om te zien dat zoveel jonge leden hun best hebben gedaan om de loten te verkopen aan familie, vrienden en buren. Veel ging online, maar inmiddels zijn er ook heel wat boekjes ingeleverd. Het is dit jaar wat lastiger inleveren, omdat het wedstrijdsecretariaat niet open is. Dus daarom nog maar een keer de oproep: heb je nog boekjes…..? Lever ze dan in bij jouw leider. Die kan er voor zorgen dat ze bij Nico Meijer worden bezorgd, zodat alle loten worden meegeteld.

Bij de tussenstand noemen we de namen van alle jeugdleden die 20 of meer loten hebben verkocht. Het kan zijn dat je er niet bij staat en denkt ‘dat klopt niet’. Of dat je er wel bij staat maar denkt dat je echt meer loten hebt verkocht. Dan mag je even een mailtje sturen naar secretaris@vvhsv.nl Wij zoeken het dan verder uit.

De tussenstand per 11 november is:

Daan Sinnige 58
Noah Ranzijn 45
Levi Jongerie 40
Levi van der Heide 40
Toby Bisseling 25
Teije van Beek 24
Sem de Haan 24
Mex Konijn 23
Vigo Jongerie 22
Owen Groeneveld 21
June van der Ende 21
Jan Molenaar 20

 

En bij de teams:

JO11-1 70
JO9-3 61
JO12-1 49
JO9-2 40
JO11-6 40

 

De verkoopperiode is door de Grote Clubactie overigens een weekje verlengd. Dus je kunt nog even door als je wilt!!! Niet 23 november maar 30 november is de laatste dag dat er ONLINE kan worden verkocht. De boekjes moeten wel uiterlijk 23 november bij je leider zijn ingeleverd, zodat Nico die nog op tijd in kan voeren.