Vrijwilliger van de Maand: Nico Meijer

3 mei 2018

Vrijwilligers bedankt.

Een nieuw seizoen, een nieuwe maand en daarmee ook een nieuwe Vrijwilliger van de Maand!

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Veel verenigingen bedanken hun vrijwilligers tijdens de seizoen afsluiting of organiseren een speciale medewerkers avond. Wij doen dat ook door middel van de ” Vrijwilliger van de Maand”. Elke maand zetten we iemand in het zonnetje.  Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan HSV verbonden bent.

 

Op aangeven van de vorige Vrijwilliger Anneke Schilder is deze maand als Vrijwilliger van de maand gekozen: Nico Meijer.

Ook Nico is een vrijwilliger van de eerste orde en is al jarenlang actief binnen onze mooie vereniging. Hij is onder andere een van de mensen die op maandagmorgen het clubhuis weer in opperbeste staat brengt. Naast deze schoonmaakwerkzaamheden is hij ook zeer actief bij het vrouwenvoetbal. Hij is bestuurslid, maar hij is ook nog wekelijks op het trainingsveld te vinden om verschillende meisjesteams te trainen. Ja hoor, we hebben er weer één, weer een vrijwilliger om supertrots op te zijn.

Ik verraste Nico thuis en overhandigde hem als dank voor zijn inzet voor onze vereniging een mooie plantenbak en een waardebon. Nico, bedankt voor alles wat je voor onze club doet en we hopen dat we nog lang van je diensten gebruik mogen maken.

Wij bedanken de Aalsmeerse Plantenhal BV en Herberg Jan, voor het ondersteunen van deze mooie actie!