Voetbalpool WK VrouwenVoetbal

5 juni 2019

Nog even wachten voor ons eigen HSV JeugdWK op 15 juni.

Maar vrijdag 7 juni al barst de strijd om het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal los. De oranje leeuwinnen zijn er klaar voor en spelen op 11 juni hun eerste wedstrijd. Na de Europese titel in 2017 staat het elftal van Sarina Wiegman achtste op de wereldranglijst. Sindsdien zit het vrouwenvoetbal in Nederland helemaal in de lift.

Ook in Heiloo is het vrouwenvoetbal heel populair. Sterker nog, de gemeente Heiloo heeft gemiddeld de meeste vrouwenvoetballers van Noord-Holland. Zowel HSV als De Foresters hebben vrouwenvoetbal hoog in het vaandel staan en gaan vooral uit van veel spelplezier. Twee keer per week wordt er getraind en soms komen teams van de beide Heilooër clubs zelfs uit in dezelfde competitie, wat spannende derby’s oplevert. Krijg je ook zin om te gaan voetballen? Ga dan gewoon eens kijken bij een training, of train mee! Misschien heb je wel vriendinnen die al voetballen.

Uitkijkpost Voetbalpoule voor het WK vrouwenvoetbal
Ook Uitkijkpost is enthousiast over het vrouwenvoetbal en maakt het WK Vrouwenvoetbal graag nog een beetje spannender met de Uitkijkpost Voetbalpool. Een pool waaraan alleen vrouwen mogen meedoen en waarvan de te winnen prijzen dus ook speciaal op vrouwen zijn afgestemd. Dus trommel je vriendinnen, zus, moeder, oma, buurvrouw, tante, juf en wie dan ook op en doe mee aan deze leuke pool. Schrijf je in via deze link en speel mee voor leuke prijzen (en eeuwige roem natuurlijk). Ook lees je daar de spelregels.