Tim van Hekken scoort 3x tegen Beemster.

31 oktober 2018

De uitwedstrijd tegen promovendus Beemster was er een om gauw te vergeten. Omdat het zonnetje lekker scheen en de wind gunstig stond voor ons als publiek, werden we nog een klein beetje verwend. Natuurlijk zouden we Tim van Hekken tekort doen als hij niet de aandacht kreeg die hij vandaag absoluut verdiende. Hij scoorde met zijn rechter voet 0 – 1 in de 16e minuut na een dieptepass van Arend Swart, scoorde met links na een dieptepass van Jelle Stam de 0 – 2 in de 40ste minuut en Tim scoorde met het hoofd in de 88ste minuut de 0 – 4 uit een corner.

Tegenstander Beemster was er alles aan gelegen om de 0 te houden. De spitsen moesten bij balbezit direct achter de middenlijn verzamelen, de coach riep constant dat zijn manschappen terug moesten, maar sommige spelers wilden wel naar voren. Een komisch gezicht en gehoor af en toe. HSV drong ook niet aan, kon de bal rustig een groot aantal keren naar elkaar overspelen op de eigen helft, zonder dat er een Beemsterling er zich druk om maakte. Als HSV de bal wel voorin had, werd jammer genoeg niet altijd een zuivere voorzet gegeven, waardoor de spitsen, of de inkomende middenvelders niet bereikt werden.

In de 65ste minuut werd een vloeiende aanval over de linkerkant goed meegegeven aan Dillan Meijer, die de bal met uiterste precisie uit een moeilijke hoek via de onderkant van de lat de bal tegen het net wist te drukken; 0 – 3.

Volgende week staat de derby tegen De Foresters ons te wachten. Kom zoveel mogelijk met de fiets, er zijn genoeg fietsenrekken geplaatst.

Hans Ursem.

De Foresters speelde tegen de – voor de wedstrijd nog ongeslagen –  koploper Kolping Boys.
Een zware kluif dus en ook de Buren wisten de ongeslagen status niet te doorbreken. Het werd na een ruststand van 0-2 uiteindelijk 1-4 voor de Boy’s.

HSV 2 verloor de uitwedstrijd nipt van Vios W. met 1-0.  Komende week thuis om 11:30 uur tegen Grasshoppers  2.

HSV vr 1 verloor ook hun uitwedstrijd tegen Kwiek ’78 Vr 1 met 3-2. Komende week om 10 uur thuis tegen VVW Vr 1

Zoals al aangekondigd staat aanstaande zondag HSV 1 – De Foresters 1 op het programma.. maar zoals u ziet is er alle reden om op tijd naar het prachtige HSV complex aan het Maalwater te komen om HSV VR 1 en of HSV 2 aan te moedigen om de punten thuis te houden.