Samenwerking Dorssports & Fysio Heiloo met HSV

21 december 2016

De start van de winterstop is tevens de start van een mooie samenwerking tussen Fysiotherapiepraktijk Fysio Heiloo  & Dorssports en voetbalvereniging HSV uit Heiloo. HSV heeft met Fysio Heiloo & Dorssports een langdurige samenwerking opgezet.

Bij HSV vroeg men zich af hoe kunnen we de spelers ook tijdens de winterstop in vorm houden. Met een uitgebreid 1.42 Dorssports 200 hoogconditieplan wordt de conditie van de selectiespelers vastgesteld en worden er groepstrainingen gedaan onder leiding van de conditietrainers van Dorssports. Op individueel niveau kunnen de spelers nog verder begeleid worden in het goed uitgeruste sportcentrum van Dorssports.

Blessure preventie.

fysio-heilooDe afgelopen jaren heeft de selectie van HSV ook te maken gehad met langslepende blessures, en met deze samenwerking met Fysiotherapiepraktijk Fysio Heiloo en Dorssports hoopt de technische staf van HSV dan ook veel blessures te voorkomen. De spelers worden op individuele basis beoordeeld en in samenwerking met de ervaren, deskundige en energieke sportinstructeurs van Dorssports en de fysiotherapeuten van Fysiotherapiepraktijk Fysio Heiloo wordt er verder aan behoud van conditie en preventie van blessures gewerkt.

Alle partijen kijken uit naar de start van een vruchtbare samenwerking als sportieve partners in Heiloo.

Hier een impressie van de eerste oefeningen;