Resultaten schoolvoetbal Heiloo

3 mei 2018

De kampioenen van het schoolvoetbaltoernooi zijn bekend.
Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi zit er weer op. De strijd is gestreden en alle kampioenen van Heiloo zijn bekend. Wij kijken terug op 3 fantastische toernooidagen met heel veel zon.

Kampioenen groep 7/8
Elckerlyc M1 heeft in de categorie meisjes de felbegeerde beker mee genomen. En bij de jongens 7-tallen was dit de Jan van Rijckenborghschool J1. Bij de 11-tallen won de Benedictusschool de bloedstollende finale. Alle teams gefeliciteerd en de kampioenen van de Elckerlyc en de Benedictus heel veel succes met de regiofinales op 16 mei in Limmen.

Kampioenen groep 5/6
Ook in deze categorie is Heiloo weer 2 kampioenen rijker. Zowel het meisjesteam M1 als jongensteam J1 van OBS de Zuidwester gingen met de beker voor de eerste plaats naar huis. Gefeliciteerd met deze dubbele overwinning. 16 mei mogen zij hun opwachting doen in Alkmaar voor de regiofinales.

Hoe heb jij de nieuwe tijden ervaren?
Ten opzichte van voorgaande jaren begonnen de wedstrijden eerder. Dit was even wennen. Wij zijn erg benieuwd hoe jullie deze nieuwe begintijden hebben ervaren en waarom. Laat het ons weten door een mail te sturen naar: schoolvoetbaltoernooiheiloo@gmail.com. Andere feedback is uiteraard ook van harte welkom.

Bedankt en tot volgend jaar.
Wij bedanken De Foresters voor hun gastvrijheid, Albert Heijn Heiloo voor het sponsoren en het uitdelen van het water, de koeken en de druiven, Sport2000 Johan Jansen voor de bekers en de vrijwilligers van Rode Kruis Heiloo EHBO voor de troostende woorden en de pleisters.

Graag zien wij jullie volgend jaar allemaal weer, en dan weer bij HSV.

Carla, Bouwe, Kai, Stephan, Luke & Linda
Organisatoren Schoolvoetbaltoernooi Heiloo