OOK HSV 14_1 en 13_4 KAMPIOEN

14 mei 2017

Zaterdag 13 mei werden ook HSV JO 14_1 en HSV JO 13_4 kampioen op het complex van HSV aan het Maalwater.

De trainers / coaches van beide teams waren voorbereid op het mogelijke kampioenschap en hadden zich goed voorbereid met gebak, schalen bekers en echte kampioenshirts.

Mannen heel erg gefeliciteerd met jullie kampioenschap!!

Alle foto’s van de twee kampioenswedstrijden en feestvierders vind je op de HSV fotosite; hier

JO 14-1 slaat dubbelslag!

JO 14-1 wist afgelopen zaterdag een best wel unieke prestatie te leveren. Nadat de mannen van trainer/coach Martijn van Staalduinen elftalbegeleider René Herts in het najaar in een nek-aan-nek race met Sporting Krommenie al kampioen waren geworden in de eerste klasse werd er gepromoveerd naar de hoofdklasse.  Ook daar werd de zegereeks voortgezet. Ondanks een klein dipje tijdens de voorjaarsvakantie en de nodige blessures werd al snel de koppositie gepakt. Na overtuigende zeges tegen naaste concurrenten Purmersteijn JO 14-2 en DSS JO 14-1 kon het kampioenschap in de wedstrijd tegen Volendam 14-2 worden behaald. Of het nu een off-day was, kampioensstress of dat ze graag in een thuiswedstrijd kampioen wilden worden zullen we nooit weten, maar de benodigde winst voor het kampioenschap werd niet behaald en dus moest er in de laatste wedstrijd tegen EDO alsnog gewonnen worden. Onder fantastische weersomstandigheden en met veel publiek op de tribune werd deze wedstrijd gespeeld en overtuigend met 4-1 gewonnen.

Een domper op de feestvreugde vormde het feit dat na een ongelukkig duel Luc Boogaart van EDO met een ambulance moest worden afgevoerd. Luc heel veel sterkte gewenst met het herstel vanaf deze plaatst!

Gelukkig was EDO zo sportief dat zij de wedstrijd gewoon wilden uitspelen. Deze geste werd bijzonder gewaardeerd en het team werd getrakteerd op een patatje en een drankje in de kantine. In diezelfde kantine werd het team toegesproken door jeugdcoördinator Leo van Meene die het team van harte feliciteerde en captain Ruben Beuling de kampioensschaal overhandigde. Daarna bleef het nog lang onrustig in De Basis…