niet zo best…

25 maart 2024

Ik was er niet zelf bij.. maar puur naar de uitslag kijkend… was het niet zo best zondag 24 maart op het hoofdveld op het HSV complex aan het Maalwater. 

Natuurlijk was de start goed, er was goed getraind, de wedstrijdsponsor.. 7REVELANCE niets mis mee. Ruben was keurig op tijd om de twee pupillen van de week op te halen en mee te nemen naar het HSV complex, een beetje nerveus waren ze wel maar ook daar is niets mis mee .. wedstrijdspanning. Warming uppie.. ook prima. Wel een beetje veel wind, de goal van de pupil(len) van de week.. tikkie takkie door de verdediging en lekker scoren tussen de benen van de keeper. 

 

“Super zenuwachtig startte vandaag de dag voor Koen en Daan.
Ze werden even na twaalf opgehaald door Ruben Bugter om als Pupillen van de week aanwezig te zijn bij de wedstrijd HSV-Medemblik.
Eenmaal daar waren de zenuwen weg en hebben de mannen volop genoten!
Ze hebben kennisgemaakt met de spelers van HSV, mochten met de scheidsrechter meelopen naar de middenstip. Koen mocht hier de bal neerleggen en samen hebben ze even laten zien hoe een doelpunt gemaakt moet worden.
HSV heeft goed gekeken, want al snel viel het eerste doelpunt!
Tijdens de wedstrijd mochten de jongens in de dugout zitten en hebben zij een heleboel nieuwe woorden geleerd. Zo vertelden zij na afloop!!
Na de wedstrijd mochten zij een mooie bal met alle handtekeningen en cadeautjes in ontvangst nemen en gingen wij met twee heel tevreden mannen naar huis!
Allemaal bedankt voor een enorm leuke middag!”

De eerste goal – voor HSV – lag ook snel  ook redelijk in het netje, een voorzet van links verdween verrassend in het doel. En toen lukte het niet meer.

Gelukkig was Paul er voor U en mij bij om er een leuk verslag van te maken zodat we het eens rustig na kunnen kijken. (zie onder)

(Ik ben natuurlijk een klein beetje benieuwd naar die woordenschat in de dugout.. ik heb er wel ideeën bij..)

Runner Up SVA was zo sportief om gelijk te spelen waardoor HSV 1 nog met 8 punten voorstaat. 

En dan staat die wedstrijd ook nog op het programma: zondag 7 april, 14:00 uur sportpark het Maalwater:

Ik kan me maar 1 ding voorstellen…