Nick Oostrom was onze Pupil van de Week

11 december 2016

nick-en-tomNick Oostrom was zondag 9 oktober j.l. onze Pupil van de Week. Hij werd thuis opgehaald door 1e elftal speler Tom Hafkamp en mocht daarna de hele voorbereiding van de wedstrijd HSV 1 – Hercules 1 meemaken.

Hij mocht bij de wedstrijdbespreking zijn, ging mee de kleedkamer in, was bij de bespreking van de scheidsrechter met de grensrechters en kwam samen met de beide teams het veld op gelopen.

Na het eerste fluitsignaal mocht Nick proberen het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken. Hij pingelde door de verdediging van Hercules, schoot hard op doel en …… scoorde op een prachtige manier. De keeper van hercules zag de bal niet eens gaan!

Het goede voorbeeld van Nick kreeg gevolg in de wedstrijd van ons eerste. We scoorde 2 keer, maar toen hercules ook nog scoorde werd het nog heel spannend. Uiteindelijk wonnen we de wedstrijd met 2-1!

Na de wedstrijd kreeg Nick een heerlijk patatje met satésaus. Hij kreeg ook nog een oorkonde van HSV en een bal met daarop alle handtekeningen van de spelers van ons eerste elftal.

Nick bedankt dat je onze Pupil van de Week wilde zijn en we hopen dat je genoten hebt.