Leon Vader was onze Pupil van de Week

19 maart 2019

Leon Vader was zondag 17 maart j.l. onze Pupil van de Week. Hij werd thuis opgehaald door 1e elftal speler en aanvoerder Dennis Houtenbos en mocht daarna de hele voorbereiding van de wedstrijd HSV 1 – Beemster 1 meemaken. Hij mocht bij de wedstrijdbespreking zijn, ging mee de kleedkamer in, mocht mee warmlopen en kwam samen met de beide teams het veld op gelopen. Na het eerste fluitsignaal mocht Leon proberen het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken. Hij pingelde knap door de verdediging van Beemster, bleef super cool en schoot de bal schitterend langs de keeper van Beemster. Het goede voorbeeld van Leon kreeg een  goed vervolg in de wedstrijd van het eerste, ze wonnen de wedstrijd met 5 – 2. Na de wedstrijd kreeg Leon nog lekker wat te eten en te drinken in de bestuurskamer. Hier kreeg Leon ook een bal met daarop alle handtekeningen van de spelers van ons eerste elftal en een certificaat. Tevens kreeg hij, aangeboden door de Stichting Vrienden van HSV, een cadeau pakket met HSV artikelen.

Leon maakte zelf een klein verslag van zijn belevenissen:

“Vandaag werd ik opgehaald door Dennis van HSV 1 om naar de wedstrijd te kijken tegen Beemster 1. En toen mocht ik mee naar de kleedkamer en daar kreeg ik wat drinken en een snoepje. En toen ging ik met de spelers het veld oplopen. Ik mocht de bal vasthouden en aan alle spelers handje klap geven. Daarna mocht ik met de bal over het veld alle spelers voorbij dribbelen en een goal proberen te maken. Tijdens de wedstrijd mocht ik in de dug-out zitten en in de rust mee naar de kleedkamer.  Ik vond dat heel leuk. Gelukkig heeft HSV 1 met 5-2 gewonnen! Na de wedstrijd kreeg nog een cadeautje en heb ik daarna nog AZ tegen Ajax gekeken. En AZ heeft 1-0 gewonnen. Ik vond het een hele leuke dag! Leon”

Leon, bedankt dat je onze Pupil van de Week wilde zijn!