Laatste tussenstand Grote Clubactie

22 november 2020

Ongelooflijk……wat hebben jullie allemaal ontzettend je best gedaan!!!!

Vandaag (22 november) maken we de laatste tussenstand bekend. Het totaalbedrag is op dit moment maar liefst € 5.654,40 en dat betekent dat we bijna 2x ons doelbedrag hebben bereikt.

F A N T A S T I S C H gedaan allemaal !!!!

En dan bedoel ik ook echt álle kinderen die de loten hebben verkocht. Bij de tussenstand noemen we de kinderen die 10 loten of meer hebben verkocht, maar ook al heb je er maar ééntje of een paar verkocht…. Jullie loten tellen állemaal mee.

Ook voor jullie ouders: de tussenstand hebben we voor een deel al ‘handmatig’ nageteld, want het systeem van de GCA werkt niet optimaal is gebleken (álle loten zijn gelukkig wel legaal ?) en wij beloven om bij de einduitslag met 2 mensen de verkochte loten na te tellen. Ook waar het gaat om het Team dat de meeste loten heeft verkocht (daar geven we nu geen nieuwe tussenstand van). Zodat iedereen er op kan vertrouwen dat het eerlijk verloopt.

In de tussenstand is er wel echt het een en ander verschoven. Dat komt omdat er ook veel van de boekjes nu binnengekomen zijn. Morgen 23 november is de laatste dag dat de boekjes kunnen worden ingeleverd bij Nico Meijer. Het adres van Nico is bij de (hoofd)leiders bekend. En morgen halen we ook de laatste boekjes op die bij het wedstrijdsecretariaat in de doos zijn gestopt.

Online verkopen kan nog wel de komende week. Op 30 november is de sluitingsdag voor het online verkopen. Daarna gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met alle tellingen. In de week erna komt de einduitslag en zullen alle kinderen die 20 loten of meer hebben verkocht worden uitgenodigd voor de prijsuitreiking. Hoe jammer het ook is, daar mogen de ouders vanwege de coronamaatregelen niet bij zijn. Maar we maken er iets gezelligs van…..daarover later meer.

De tussenstand is als volgt:

Noah Ranzijn 91
Daan Sinnige 58
Levi Jongerie 45
Levi van der Heide 40
Ralph Klein Swormink 39
Tijn Rauwerda 33
Moos Leede 32
Sven de Jong 30
Jesper Kits 29
Toby Bisseling 25
Teije van Beek 24
Sem de Haan 24
Pelle Nijboer 24
Mex Konijn 23
Vigo Jongerie 23
Jaimy Taverne 22
Huub Zoon 21
Dirk 21
Flip 21
Owen Groeneveld 21
June van der Ende 20
Jan Molenaar 20
Robin Smit 20
Freek 7-1 19
Jordy Dekker 18
Stef Bakker 16
Kevin Lont 15
Emma 14
Paco Hoving 14
Aaron van Ree 14
Thijs van Geluk 13
Ruben Beuling 13
Jurre van der Putten 13
Naomi Brander 12
Martijn van der Steen 11
Seth Ranzijn 11
Thomas van Geluk 11
Niam Meulenbeld 10
Luuk van der Moren 10
Tom van der Moren 10
Huub Stroes 10
Friso Tervoort 10
Cees 9-3 10

 

En…..als je denkt dat het aantal door jou verkochte loten niet klopt, laat het dan even weten via secretaris@vvhsv.nl

De Jeugdleden hebben dus allemaal heel erg hun best gedaan. En ook de Superloten zijn goed verkocht dit jaar. Eerder hebben we vermeld dat alle Seniorenteams en een paar trouwe vrijwilligers er eentje hebben genomen. Inmiddels zijn er nog meer vrijwilligers (die niet bij naam genoemd wilden worden), die een Superlot hebben gekocht. Daarnaast zijn er vier lokale bedrijven uit ’t Loo die als buurtjes de handen ineen hebben geslagen en onze Club hiermee hebben gesteund. Bakkerij Hoetjes en Uw Slager hebben samen een Superlot gekocht en ook Bloembinderij ’t Loo en Moen Opticiens hebben een Superlot gedeeld met elkaar. Hoe leuk is dát!!!

Wij zijn trots op onze Vereniging, op de jeugd waar dit ook allemaal voor wordt gedaan, op onze vrijwilligers én op lokaal bedrijfsleven die ons een warm hart toedragen. Met elkaar – voor elkaar.