HSV loopt er weer prachtig bij!

28 september 2018

Na de, door HSV 1 met 3-1 van vv Assendelft 1 gewonnen wedstrijd, werd de HSV kantine omgetoverd in een waar modehuis. Alle teams waren vertegenwoordigd om hun gloed nieuwe HSV tenue te showen.

Door de vrijwilligers van de sponsorcommissie van HSV is er veel tijd in gestoken om in samenwerking met dé sportwinkel van Heiloo en omstreken – Sporthuis 2000 /Johan Jansen –  HSV voor de komende jaren in prachtige nieuwe tenues te steken.

Alle teams van HSV hebben een eigen shirtsponsor die prachtig op hun shirt staat afgedrukt en ook allemaal op hun teampagina zijn terug te vinden.

Via de button op de HSV website komt u terecht in de gloednieuwe webshop van Sporthuis 2000 / Johan Jansen.

Hoe werkt de Ledenshop?

De ledenshop biedt jou als lid van je club de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen. Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de (bedrukte) kledingstukken te bestellen die specifiek door jouw club geselecteerd zijn. Behalve de eigen clubcollectie, biedt de Ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor je sport te bestellen, onder ‘Teamwear’ en ‘Accessoires’.

De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor je club. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die jouw club van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club!

De foto’s hieronder geven een kleine indruk van de TOP middag / modeshow bij HSV. Op de HSV foto pagina (HIER) vind je alle foto’s!

Sponsorcommissie; Bert, Iris, Wim, Marco en Pieter namens heel HSV ontzettend bedankt voor de enorme inzet die er is gepleegd.

Natuurlijk ook de stichting HSV; Fred, Wim, Theo die samen met de sponsorcommissie, tijdelijk aangevuld met Bart, samen met Marc Niesten, directeur van Sport 2000 – Johan Jansen, een prachtige contract hebben opgesteld waarbij HSV de bestaande samenwerking heeft voortgezet met een fantastisch Heilooër bedrijf!