HSV 1 voetbalt met meer zelfvertrouwen.

21 oktober 2019

Hier Tim in actie tijdens voorbereiding seizoen 2018-2019

Na de toss door de prima leidende scheidsrechter Luuk Adams uit Barneveld werd Tim van Hekken in het zonnetje gezet, omdat hij zijn 200 ste wedstrijd speelde voor de hoofdmacht van HSV in officiële beker- en competitiewedstrijden.

Omdat 3 verdedigers om verschillende redenen niet aanwezig waren, stond er een geheel nieuwe formatie in het veld tegen Fc. Den Helder. Benjamin Conteh deed het voor de eerste keer in de basis naar behoren, geassisteerd door Stefan Vogel en Tim v.d. Flier. Na een fel begin de eerste 10 minuten van beide kanten, was het D.H. dat op 0 – 1 kwam, met de bal gesponsord door VAN OS Mode Heiloo, omdat er een paar verkeerde passes vanuit het middenveld van HSV werden verstuurd, waar de Heldernaren dankbaar van profiteerden door Duco Swart, die via het been van Benjamin scoorde. 5 Minuten later was er een kans voor de rood/gelen maar Ruben Bugter die een bal goed blokte op de rand van de 16m., schoot te gehaast en hij zag de bal hoog over gaan. In de 23 ste minuut gooide Leon Commandeur zijn lichaam goed voor de bal, wat een corner opleverde voor D.H. en in de 31 ste minuut ging de keeper van D.H. onder een mooie voorzet van Luc Wagenaar door, maar daar schrok Rick Houtenbos zo van dat hij uit balans raakte en niets meer kon uitrichten. Het spel was vrij aardig over en weer gegaan, maar de laatste 5 minuten waren voor D.H. Uit een corner werd hoog over geschoten en in de 44 ste minuut bracht Leon redding.

In de 2 e helft ging het spel weer op en neer met toch wel een iets gevaarlijker D.H. rond het 16 m. gebied, maar in de 73 ste minuut bracht een goede doorkopbal van Rick de bal voor de net ingevallen
Jelle Stam die de keeper met een mooie lob verschalkte: 1 – 1. Ook kwam er veel dreiging van de invaller Rob Poland, die evenals Ted Groot uit de O19 hun debuut mochten maken. Ted kreeg als linksachter te maken met de invaller van D.H. David Albert, die binnen 17 minuten 2x geel kreeg voorgeschoteld, waarvan de laatste overtreding een schandalige elleboogstoot was op het gezicht
van Ted. Volgens bestuursleden van D.H. was die overtreding zelfs goed voor een donkerrode kaart!!
In de 84 ste minuut werd een buitenspelgoal van D.H. terecht afgekeurd en in de laatste minuten waren beide ploegen toch nog dicht bij een goal, maar de eindstand was en bleef 1 – 1.