HSV 1 verslaat ZAP 1 in een heerlijke wedstrijd

26 februari 2024

Afgelopen zondag trad koploper HSV 1 aan tegen ZAP 1.

Pupil van de week Freek Hoogland, zelf spelend in HSV jo 10-2, werd voor de wedstrijd opgehaald door de Aron en Leon Schilder.
Voorafgaand aan de wedstrijd werd, in aanwezigheid van zijn familie, een respectvolle minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de recent overleden Arie Zoon.

Nadat Freek een heerlijk doelpunt scoorde tegen de keeper van ZAP 1 kon de wedstrijd aanvangen, wetende dat HSV 2 eerder op de dag zijn eigen wedstrijd tegen koploper Always Forward 2 had afgesloten met een heerlijke 2-0 overwinning.

HSV 1 deed wat er van hen verwacht mocht worden en in een volgens kenners ‘heerlijke wedstrijd’, die werd gesponsord door BLMBNDR ’t Loo (https://bloembinderijheiloo.nl/), wist HSV 1 de punten in de tas te stoppen met een ruime 4-1 overwinning.
Na 15 speelronden staat HSV 1 op 35 punten gevolgd door SVA 1 met 28 punten.
Met nog 11 speelronden te gaan is nog alles mogelijk dus het worden nog … 9 finales voor HSV 1.

Freek liet na afloop via zijn ouders weten;

“Freek was in eerste instantie heel zenuwachtig om pupil van de week te zijn. De spanning verdween toen de broers Aron en Leon voor de deur stonden om Freek met de fiets op te halen. Freek is heel goed opgevangen door de kanjers van HSV 1 en hij vond het heel leuk om mee te kunnen doen. Dank voor de bal, cadeautas en zelfs medaille die hij van de scheidsrechter kreeg. Het heeft veel indruk op hem gemaakt. Wellicht zien jullie Freek over een jaartje of 10 ook als speler bij HSV 1 💪🏻”

Natuurlijk was Paul Stam er voor U bij om een mooie video rapportage te maken. Paul ook deze keer bedankt!