HSV 1 – SVA 1 * Team vd Week – JO 9-1 * Sponsor – BOKOSTABLES

7 april 2024

Aanstaande zondag 7 april heeft alles in zich om een topmiddag te worden op het HSV complex aan het Maalwater.

HSV 2

Wat dacht U van … 11:00 uur HSV 2 tegen VVW 2 op het hoofdveld. HSV 2 staat op de 7e plek en VVW 2 op plek 11. In punten schelen dit er slechts 2. Het is reuze spannend in de poule van HSV 2 voor wat betreft de plekken onder de top 3. Winst voor HSV 2 kan zomaar betekenen dat men stijgt naar de 5e plek en een gat slaat met tegenstander VVW.

TEAM van de WEEK

En dan.. om precies 13:00 uur een primeur op het hoofdveld van HSV. Geen PUPIL van de WEEK maar een TEAM van de WEEK. En welk team verdiend het beter dan JO 9-1, de terechte winnaar van de Grote Club loten verkoop ?  Met elkaar hebben ze maar liefst 362 loten verkocht voor onze mooie roodgele club. Dit is echt een teamprestatie geweest.

Het team van de week, HSV JO 9-1 zal een voorwedstrijd spelen tegen SVA JO 9-1.
Dit beloofd een fantastische ‘warming up’ naar de topper van de dag.

HSV 1

Want, vanwege de voorwedstrijd op het tijdstip van 14:30 uur,  speelt HSV 1 tegen SVA 1.
Hierover berichtte ik U al na de laatste wedstrijd van HSV .. dit is momenteel DE topper in de 2e klasse A van de KNVB.
Beide teams hebben 19 wedstrijden gespeeld en HSV 1 gaat aan kop met 41 punten gevolgd door SVA 1 met 33 punten.

Is HSV 1 in staat om het gat te vergroten of is het SVA 1 die een stap dichterbij zal maken?
Als je niets wilt missen zorg je dat je op tijd op HSV complex aanwezig bent aanstaande zondag.

Balsponsor

Tot slot de balsponsor deze week. John Bootsman, frontman van BOKO STABLES, met de hoofdvestiging in Starnmeer is een bedrijf dat zich bezig houdt met alle aspecten van de draver-fokkerij.

BOKO Stables fokt ieder jaar een groot aantal BOKO-veulens, hebben dekhengsten, zijn partner van diverse veilingen door geheel Europa en is actief in de handel met diepvries-sperma. BOKO Stables is actief in Europa, Amerika en Australië. Maar dat is op zich allemaal niet zo spannend.

Wat leuker is: Sem Snijder komt al van kleins af aan bij BOKO Stables op stal met zijn vader Danny. Sem is op oudere leeftijd daarna ook wel mee gaan helpen/werken bij ons in de stallen. En zo hebben in de loop der jaren samen met Sem ook meerdere spelers uit het huidige 1’e elftal van HSV meegeholpen op o.a. diverse filmdagen op BOKO Stables. Ontzettend leuke gasten allemaal trouwens.

Wat ook wel grappig is, is het feit dat HSV een trainer heeft, Rene van Elsland, die John vanaf zijn jongste kinderjaren al heel goed kent. Rene en John hebben hun hele jeugd samen gevoetbald in hetzelfde elftal bij ZFC in Zaandam en Rene is al vanaf zijn kinderjaren de beste vriend van Rob Bootsman – broer van John. En nog trouwens.
Omdat o.a. Rene zijn moeder een ongelofelijk hard werkende vrouw was, en daar niet altijd tijd voor reizen was, is John vele jaren opgezadeld met het feit dat Rene met de familie Bootsman mee ging op diverse vakanties. In zowel binnen- als buitenland.

Wat voor HSV insiders goed is om te weten dat John het bestuur van HSV – met een dikke knipoog – heeft toevertrouwd  komende zondag na afloop in de bestuurskamer wel even in het kort bijpraten over “de andere kant” van trainer van Elsland hahaha.

John heel erg bedankt dat balsponsor wilt zijn en.. dit soort verhalen zijn natuurlijk meer dan welkom om tijdens de seizoen afsluiting over 7 wedstrijden nog eens in herinnering te kunnen brengen 😉  .

Wij wensen HSV JO 9-1, SVA JO 9-1 en John een fantastische zondag toe en hopen dat er deze dag in totaal 9 punten in de HSV kleedkamers achterblijven.