HSV 1 morst punten – as zondag krakertje

22 januari 2024

Gisteren, 21 januari morste – trotste winterkampioen – HSV 1 – punten tegen te mannen van FC Uitgeest. Terug in de kantine kwamen verschillende meningen van de spelers terug van terecht verloren tot een gelijkspel had de beste verdeling van de punten geweest. Paul Stam was er voor u bij en maakte er een mooi foto verslag van. Oordeelt U zelf..

Ondanks het verlies blijft HSV 1  mooi bovenaan staan en zal alles op alles zetten om deze plek tot en met de laatste speeldag te behouden.
Aanstaande zondag wacht een spannende kraker tegen Flevo 1 die, met 1 wedstrijd minder gespeeld, op 10 punten achter HSV staan.

Wedstrijdsponsor / Pupil van de week

Bij deze wedstrijd zal het niet ontbreken aan de inzet van de pupil van de week; Tijn Roos.
Ook de wedstrijdsponsor, Ramon Tromp van XXLLNC zal op het puntje van de .. tribune staan om de mannen van HSV 1 te zien winnen.

Slimme apps voor de overheid
Wij ontwikkelen slimme en schaalbare software voor de overheid, die helpt bij het uitvoeren van verschillende taken op het gebied van zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening.

21 geïntegreerde applicaties
Door de focus te leggen op creativiteit en technologische vooruitgang, hebben wij al 21 geïntegreerde applicaties op de markt kunnen brengen, waarmee we innovatieve oplossingen bieden voor diverse behoeften.

Met één account toegang
Om onze software nog effectiever te maken, hebben we de xxllnc Cloud gecreëerd, waarin alles naadloos met elkaar communiceert. Je kunt zelf kiezen welke applicaties je uit de cloud wilt gebruiken, en je krijgt altijd ondersteuning van onze ervaren professionals.

Live muziek
Na afloop van de wedstrijd wordt er weer een feestje met live muziek georganiseerd door de evenementen commissie.
Het belooft dus sowieso een top zondag te worden aan het Maalwater te Heiloo.