HSV 1 – Medemblik 1

23 maart 2024

Afgelopen weekend werd LSVV in een lastige uitwedstrijd verslagen.  In BOL werd het 0-1 voor de mannen uit Heiloo. Dit resulteerde er in dat we zijn uitgelopen op de concurrentie omdat.. juist… zij wel punten morsten.

HSV 1 heeft weer een gat naar de nummer twee, SVA 1, geslagen van 9 punten.

Op het – hopelijk zonnige – HSV complex aan het Maalwater zal HSV 1 aantreden tegen de mannen van FC Medemblik 1. Alle neuzen dezelfde richting op en 100% inzet moet kunnen resulteren in 3 punten voor HSV.

Wedstrijdsponsor 7RELEVANCE

Voor deze wedstrijd heeft, Hans Ursem , (en dat mag ook wel eens gezegd worden… Hans regelt voor elke thuiswedstrijd een mooie wedstrijdsponsor, top Hans!) niemand minder dan Carla Stam, met haar bedrijf 7RELEVANCE  bereid gevonden om HSV financieel een hart onder de riem te steken. Carla kennen we natuurlijk onder andere van haar vrijwilligerswerk bij HSV zoals het regelen van de pupil van de week.

Over pupil van de week gesproken:
Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Medemblik worden Koen en Daan Schenk opgehaald door niemand minder dan HSV 1 speler Ruben Bugter om de voorbereiding en de wedstrijd van HSV 1 dichtbij mee te maken.

 

7RELEVANCE

Voor ons betekent ondernemen dat je naast het zien. van kansen ook op 7 relevante fases doorloopt. We heten niet voor niets: 7Relevance.

Ondernemen is een kunst, the art of the entrepreneur. Net zoals bij echte kunst staat creativiteit voorop en focus is zeer belangrijk. Zo ervaren wij dat ook als ondernemers. Maar vooral vertrouwen in onszelf en de omgeving heeft ons gebracht waar we nu staan, met het besef dat we geen onverantwoorde risico’s moet nemen.

In deze tijd is er veel ‘jong’ talent met creatieve- en innovatieve ideeën. Maar hoe je die ideeën omzet naar een eigen onderneming is soms ingewikkeld waarbij je naast de creativiteit ook ondernemersvaardigheden nodig hebt.

Wij coachen jou om bij jouw creativiteit te blijven maar tevens naar de toekomst te kijken hoe je van jouw creativiteit kan inzetten voor jouw bedrijf. We noemen dat dan ook ‘de kunst van het ondernemen’.

We doen dit volgens het 7Relevance model en kijken steeds samen waar jij behoefte aan hebt. Vandaaruit maken we een samenwerkingsovereenkomst en lopen we een tijdje met jou mee met als doel om binnen een afzienbare tijd zelfstandig door te gaan.

Carla, Koen en Daan heel veel plezier en succes bij de wedstrijd van HSV 1.