HSV 1 buigt achterstand prachtig om!

14 september 2020

Zondag 13 september wist het 1 e elftal een 0-2 achterstand fraai om te buigen naar een 3-2 overwinning, in de bekerwedstrijd tegen sv Dios uit Voorhout. Dit was WEL genoeg om ‘door te bekeren’ dus gaat HSV 1 verder in het bekertoernooi!

Woensdag 14 oktober 2020 speelt HSV 1 om 20:00 uur uit tegen Flevo uit Middenmeer voor de volgende bekerwedstrijd. Flevo speelt in de 4e klasse zondag en heeft de eerste wedstrijd van het seizoen netjes gewonnen.

Na de wedstrijd was er de mogelijkheid om nog een uurtje na te genieten op het zonovergoten terras. De tafeltjes werden naar buiten gebracht, zodat er ‘corona-proof’ bij elkaar werd gezeten.
Het registreren begint voor de meesten al te wennen, zeker nu het door het scannen van de QR-code wel heel eenvoudig is geworden. En natuurlijk kan er ook gewoon op papier worden geregistreerd.
Sinds dit seizoen is de kantinegroep op de zondag uitgebreid met maar liefst (ongeveer) 45 nieuwe jonge vrijwilligers. Zij werken in shifts onder aanvoering van 3 dag-coördinatoren, die de bestaande kantinecommissie gaan aanvullen. Vandaag was het de beurt aan een van de nieuwe ploegen, onder leiding van Dennis Houtenbos, daarin de eerste keer nog bijgestaan door de ervaren Edward en Danielle.

Het wedstrijd verslag van Paul: