Welkom hoofdsponsor: TalentZ

1 februari 2020

Met ingang van de 2e seizoenshelft 2019 / 2020 hebben we een nieuwe HOOFD-sponsor en wel TalentZ, een stagewebsite. Directeur Martijn Apeldoorn van TalentZ is geen onbekende bij HSV. Hij heeft hier gevoetbald, is ook eigenaar van Specialist in Websites (ook sponsor bij HSV) en CREATE en is de broer van 1e elftalspeler Tobias!

Ik heb hem gevraagd wat zijn beweegredenen zijn om HSV te steunen en ik kreeg het volgende antwoord;

Ik vind het fantastisch dat ik de kans heb gekregen om HSV te sponsoren! HSV is de voetbalvereniging waar ik zelf heel lang met veel plezier heb gevoetbald en waar heel veel kinderen de kans krijgen om aan hun talenten te werken. Ook ik heb die kans gekregen. Nu krijg ik de kans om door het sponsoren bij te dragen aan de ontwikkeling van anderen. Bovendien zie ik een enorme match met mijn bedrijf TalentZ. Ik vind het belangrijk dat studenten zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dat begint met een goede stageplek die perfect bij ze past. Daarom heb ik TalentZ.nl laten ontwikkelen. De stagewebsite van Nederland, waar studenten en bedrijven elkaar snel en gemakkelijk vinden.

TalentZ koppelt op een innovatieve manier de student op basis van talenten, skills, persoonlijke eigenschappen en opleiding aan het juiste bedrijf!

Op basis van deze informatie laat TalentZ – uitgedrukt in matchingspercentage – zien welke bedrijven hete beste bij de student passen. Zo zien ze in één oogopslag waar ze zich gedurende de stage optimaal kunnen ontwikkelen.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten op het voetbalveld!

Martijn Apeldoorn

Martijn, nogmaals welkom bij HSV en bij de Businessclub en we komen elkaar weer snel tegen langs de lijn bij HSV!