Grote Clubactie: álle Seniorenteams hebben een Superlot gekocht.

26 oktober 2020

Hoe SUPER is dat !!!

Opnieuw ligt het mooie voetbalgebeuren bij HSV noodgedwongen een tijd stil, helaas.
We blijven optimistisch en hopen op snelle terugkeer van betere tijden.

Ondertussen lopen we als vereniging een behoorlijk deel van de inkomsten mis, omdat er ook geen omzet in de kantine wordt gemaakt. We proberen op allerlei manieren te voorkomen, dat we financieel in de problemen gaan komen, want dan heeft dat nare coronavirus op de langere termijn nog meer vervelende gevolgen.

Een van de manieren van Clubondersteuning is de Grote Clubactie. Veel van onze jeugdleden hebben de afgelopen maand enórm hun best gedaan en al heel veel loten verkocht (over 2 weken komt op de website de tussenstand van dat moment te staan).

Aan de seniorenteams is gevraagd of zij een Superlot zouden willen kopen. Een Superlot betekent dat je met je hele team 50 loten koopt, voor 150 euro. Daarvan komt 80% (is dus 120 euro per Superlot) toe aan HSV.

Het 4e was het éérste schaap dat over de dam kwam en….
in korte tijd zijn álle seniorenteams hen gevolgd. Het is een financiële opkikker voor de Club in deze moeilijke tijd en laat een enorm gevoel van loyaliteit zien.
In een woord: SUPER !!!
En als klap op de vuurpijl hebben Hans en Marian Ursem – toen zij ervan hoorden – zich spontaan aangemeld om ook een Superlot te kopen. Hoe Súper is ook dat!!

Wil je loten kopen? mail secretaris@vvhsv.nl

En…dit is nog niet alles. Volgende week meer nieuws over de Grote Clubactie, waar ook vanuit andere hoek spontane actie ontstaat. Wordt vervolgd dus.