10 maart: HSV 1 – JVC 1 .. volgende horde

7 maart 2024

Aanstaande zondag staat er wederom een belangrijke pot op het programma van HSV 1. Deze keer zullen de mannen alles op alles moeten zetten om JVC 1 aan de zegekar te binden.

U heeft het hierboven al zien staan..wedstrijdsponsors: HENK en LUCAS .. zoals we bij elke thuiswedstrijd van hun gewend zijn.. veilig bovenaan de tribune, vocaal, dichtbij de ingang van de kantine, zullen er natuurlijk bijzijn en hebben deze keer ook hun knip gepakt en geopend om de HSV financieel een hart onder de riem te steken door de wedstrijdbal te sponsoren. Top mannen, veel echtere ras HSV’ers kan ik me zo 1 2 3 niet bedenken, KLASSE, bedankt!!

EN wat denkt U van de Pupil van de Week.. en waar staat in het regelement hoe oud de pupil moet zijn.. als hij maar pupil van HSV is (geweest). Tijdens de (hele gezellige en succesvolle) HSVeiling werd er door niemand minder dan (oud) HSV pupil JESPER DE VRÉ diep in de buidel getast om Pupil van de Week te mogen zijn. Jesper laat momenteel zijn talent zien op de velden van VV Noordwijk en na deze zomer zal hij veel dichterbij te zien zijn op de velden van Ado ’20 uit Heemskerk
Ook om de reden dat je straks eens kunt zeggen dat je hier bij was moet je zondag om iets voor 14:00 uur bij de wedstrijd aanwezig zijn.

Jesper, Lucas en Henk heel erg bedankt voor het steunen van HSV op alle manieren, heel veel plezier en succes aanstaande zondag.