welkom bordsponsor heiloo vitaal

24 augustus 2021

Wij verwelkomen Heiloo Vitaal als nieuwe sponsor en hieronder vertellen Rene en Sandra over hun mooie bedrijf en over de beweegredenen om HSV
te steunen:

Heiloo Vitaal is een vitaliteitstudio/ kleine sportschool gevestigd op het GGZterrein in Heiloo. Wij helpen, trainen en coachen onze leden om fitter te worden, af te slanken of aan te komen als hier de wens ligt, maar ook begeleiden en coachen we mensen die slecht slapen en weer uitgerust en fit wakker willen worden of we leren mensen hoe stress te managen waardoor stress je kan helpen in plaats van dwars te zitten.

Met een team van totaal 8 medewerkers bieden we een zeer uitgebreid programma aan groepslessen van conditie-, krachttraining, yoga en boksen voor op ieder niveau en leeftijd. De groepjes zijn klein en altijd onder begeleiding van een deskundige trainer/coach. Ook is het mogelijk om Personal Training 1-op-1, in Duo’s en of in kleine privé groepjes aan de slag te gaan. Ook onze cursussen en workshops zijn populair. Zo kunt u denken aan de cursus om te stoppen met roken of af te slanken en de Iceman workshop, en zelfs aan familie- of bedrijfsuitjes.

Laten we samen aan de slag gaan.

De band met HSV is ontstaan door onze beide zoons, vanaf de mini pupillen rennen zij al rond op het HSV-veld, zowel Tim als Jens van der Flier maken momenteel deel uit van de selectie van HSV.
Het voetbaltalent hebben de jongens van de opa’s, beide waren lang actief op hoog niveau. Het sporttalent van beide ouders.
Wij willen met de sponsoring voor de komende drie jaar de club een hart onder de riem steken, zeker in deze moeilijke tijden door de Corona. Wij hopen op deze wijze door maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid ook een steentje bij te dragen aan de club.

Namens HSV bedanken we Rene en Sandra voor hun sponsoring en we verwelkomen ze heel graag binnen de HSV-familie. We zien er naar uit om, wanneer mogelijk, jullie persoonlijk welkom te heten op een van onze leuke bijeenkomsten.
Mocht u nu al meer willen weten over het bedrijf Heiloo Vitaal dan verwijzen we naar de website www.heiloovitaal.nl