even voorstellen: de nieuwe secretaris

2 januari 2021

Mijn naam is Tobias Apeldoorn en ik mag mij vanaf 1 januari secretaris van HSV noemen. Een eervolle functie waarin ik zowel mijn club kan helpen als mijzelf kan ontwikkelen.

Toen ik 3 was stond ik al met gestrikte veters op het veld. Ik kon volgens mijn HSV-vader niet vroeg genoeg beginnen. Nu ben ik 23 en voetbal ik nog altijd met enorm veel plezier in het eerste team van deze prachtige club.

Naast voetballen gebeurt er nog veel meer binnen de club. Zo hebben we sinds dit seizoen een nieuwe voorzitster en worden er een heleboel mooie projecten gestart. Het bestuur werkt aan verbinding binnen de club, waar ik mij voor in wil gaan zetten. Daarnaast zal ik met mijn jonge, frisse blik onderzoeken waar ik mijn steentje bij kan dragen. Ik vind het belangrijk dat iedereen binnen de club zijn/haar stem kan laten horen en wij hier als bestuur op gaan acteren. Ik wil een bijdrage leveren aan de samenhang tussen generaties (jong en oud) en de teamspirit binnen HSV.

 Ik kijk er ontzettend naar uit om aan de slag te gaan!

Tobias Apeldoorn

Eerder bericht:

Per 1 januari 2021 zal Tobias Apeldoorn de functie van secretaris in ons bestuur gaan vervullen.
Tijdens de ALV hopen (en verwachten) wij dit te formaliseren.

Tobias is 23 jaar en van jongs af aan een betrokken lid van HSV. Het is fijn dat wij opnieuw iemand uit deze leeftijdscategorie binnen het bestuur kunnen verwelkomen. Wij zoeken naar een dusdanige samenstelling, dat diverse leeftijdsgroepen vertegenwoordigd zijn. Op die manier streven wij naar meer balans en verbinding binnen het bestuur en vereniging.

De eerste maanden zal Tobias zich rustig gaan inwerken en daarnaast alvast een aantal projectmatige zaken op zich nemen.
Wij verheugen ons op een prettige samenwerking.

Namens het Bestuur
Ellen Popma
(voorzitter)