HSV 1 – Meervogels 1 (‘voor de periode titel’)

18 november 2023

HSV 1 speelt zondag 19 november tegen Meervogels 1. HSV maakt kans op de periodetitel en zal dus alles op alles zetten om de punten in Heiloo te houden.

Als de verdediging van HSV ‘zijn muurtje’ met dezelfde kwaliteit weet op te bouwen als Rob Metzelaar van metselenbedrijf “METSELAAR-METZELAAR” dat dagelijks doet dan moet dat helemaal goed komen. 🙂

Verder zal HSV 1 worden bijgestaan door Pupil van de week WESSEL BAKKER van HSV jo9-2. Wessel zal worden opgehaald door Jelle Stam die Wessel de ins and outs van de voorbereiding, wedstrijd en nazit van HSV 1 zal laten zien. 

Rest mij nog om even ‘aan te stippen’ dat zaterdag de 25ste de HSVeiling is. Door alleen al een entree kaart van 5 euro aanschaffen (én aanwezig te zijn) maak je kans op een luxe overnachting  in het beste hotel in de buurt van Heiloo: Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

Wil je de hele avond meemaken.. en dan hebben we het wel even over een heerlijk diner geregeld door Hans Kok van Brasserie in ‘t Groen, muziekale omlijsting van niemand minder dan Stef Haazelager, een HSV quiz (met diverse vette prijsen), deelname aan de loterij en de HSVeiling zelf, dan hebben we nog een paar kaarten van slechts 30 eurootjes. (En zonder dollen.. we zijn er bijna doorheen!) 

Kaarten bestellen: hsveiling@vvhsv.nl

 

Rob en Wessel heel veel plezier zondag bij HSV – Meervogels!

 

Kaarten bestellen: hsveiling@vvhsv.nl

HSVeiling .. bestel nog snel kaarten!