Zomer’s tennissen bij TC Heiloo United

27 mei 2017

Tennisvereniging TC Heiloo United bestaat dit jaar 10 jaar. We willen dit feest niet alleen vieren. Speciaal voor leden van HSV hebben we dan ook een zomeraanbieding!

10 weken lang tennissen bij TC Heiloo United voor € 30,- 

Als je nu lid wordt kun je van 1 juni t/m 15 augustus onbeperkt tennissen. Goed om het balgevoel en de conditie op peil te houden, maar ook gezelig met je team. Bij voldoende animo kunnen we ook clinics organiseren, zodat je ook nog aan jouw tenniskwaliteiten kunt werken. Inschrijven gaat eenvoudig via de website www.tcheiloounited.nl

Tennisvereniging TC Heiloo United bestaat dit jaar 10 jaar. Het is dus al weer 10 jaar geleden dat de tennisverenigingen HSV en TV Heiloo elkaar vonden en de krachten bundelden in een nieuwe tennisvereniging. De band tussen voetbalvereniging HSV en TC Heiloo United was daarmee nog niet verbroken. HSV en TC Heiloo United werden nieuwe buren aan het Maalwater en nog altijd zijn er veel HSV-ers die bij TCHU tennissen (of tennissers die bij HSV voetballen). Juist in dit jubileumjaar zetten we de poort ook open voor onze buren. Sportklassen van het PCC komen tennissen maar ook de leden van voetbalvereniging HSV willen we kans geven om tijdens de zomerstop te komen tennissen. Voor de gezelligheid en om de conditie op peil te houden.

Je kunt je alleen aanmelden, maar het is natuurlijk helemaal leuk als je met het hele team aanmeldt.

Voor meer informatie, zie HSV-Zomerlidmaatschap

Heb je vragen over het zomerlidmaatschap, kom dan langs, of stuur een mail naar info@tcheiloounited.nl

TCHeiloo-HSVactie