Witterwit * wedstrijdsponsor HSV 1

4 november 2022

Jan Kaak, van Witterwit, is weliswaar supporter van sv. Kleine Sluis, maar hij sponsort graag de bal voor de thuiswedstrijd van HSV 1 tegen sv. Kleine Sluis 1.

Heel erg bedankt Jan!

Witterwit. De specialist in professionele sportveldbelijning & meer.

Wij zijn al sinds 2001 actief in sportveldbelijning en sportbenodigdheden. Snelheid en persoonlijk contact is onze kracht. Vandaag besteld, vandaag of morgen in huis! { Mits op voorraad .)

Wij zijn altijd bereikbaar en onderhouden graag contact met terreinmeester, secretaris of voorzitter van een sportclub.

Een groot aantal clubs in het betaald- en amateurvoetbal heeft gekozen voor de lijntoner van Witterwit. Dé garantie voor een schitterende witte en duurzame lijn op uw sportveld. Lijnen die gegarandeerd 2 weken lang elke scheidsrechterskeuring glansrijk doorstaan. Witter kan uw lijn niet zijn! Overigens is de lijntoner in alle kleuren leverbaar.

In combinatie met onze EasyLiner belijningswagen maakt iedere terreinmeester scherp gesneden, dichte en slijtvaste lijnen.

De eenvoudig te bedienen Easyliner mengt zelf lijntoner met water in de door u gewenste verhouding en is een handomdraai te reinigen.

Niet voor niets is Witterwit de afgelopen jaren meerdere keren Nederlands Kampioen Sportveld Belijning geweest.

Naast belijning kunt u bij ons ook terecht voor sportbenodigdheden. Voor elke balsport die buiten en binnen plaats vindt, kunnen we alle benodigdheden en accessoires snel leveren. Kijk voor een overzicht van ballen, doelen, netten, hekwerk, scheids- en grensrechtermateriaal en veld- en verenigingsmateriaal en meer in ons assortiment.