Weer een prima weekend voor de HSV senioren

6 november 2017

HSV VR 2

Een heerlijke overwinning van Vr 2. LSVV (tweede op de ranglijst!) werd op hun eigen veld met 1-2 verslagen door de Dames uit Heiloo. Lekker bezig dames. Komende zondag thuis tegen de Rijp.. Winnen en jullie reputatie als reuzendoder krijgt gestalte!

HSV VR 1

Ook een heerlijke overwinning van Vr 1 op Kolping Boys. Ik was er niet bij maar volgens mij in de stromende regen werden de Dames uit Alkmaar verslagen met 4-2. Na de 5-2 bekeroverwinning van afgelopen donderdag op Zeevogel Vr 1 gaat het erg lekker. Ditzelfde Zeevogels is jullie tegenstander aanstaande zondag. Laat zien dat het geen toeval was!

HSV VE 45+

Een nipte nederlaag van 1-2 tegen Kadoelen mannen. Jammer! Komende zondag de tweede ronde in de Beker tegen vv Bergen. Alles of niets wedstrijd dus.

HSV VE 35+

Ve 35+ liep ook tegen een nederlaag aan. Er werd met 2-1 verloren van vv Bergen dat tweede staat. Komende zondag tegen Zeevogels. Hier moeten weer de punten gepakt worden.

HSV 8

Een prima overwinning op vv Bergen van HSV 8. Er werd met 3-2 gewonnen. En een gedeelde eerste plek is het resultaat. Gemiddeld 2 doelpunten minder dan Uitgeest. Daar moet dus aan gewerkt worden. (terwijl jullie al op een prachtige +13 staan!). Zondag uit tegen Vitesse dat laag geplaatst staat. Daar zouden er dus een paar tegen de touwen moeten kunnen gaan.

HSV 7

Zo .. die staat.. een 1-9 overwinning!! Kolping Boys was duidelijk een maatje te klein voor de mannen van HSV 7. HSV 7 is terug te vinden op een keurige 3e plaats. Komende zondag tegen Vrone dat vlak onder jullie staat. Belangrijke pot dus.

HSV 6

Een klein verlies voor HSV 6. Er werd met  1-0 verloren van Koedijk. Komend weekend tegen VIOS Warmenhuizen. Een lastige pot kwa ranglijst. Alle zeilen bijzetten!

HSV 5

??? wat een zaalvoetbal uitslag is dit.. 7-7 uit tegen Ado 20. Moet een heerlijke open pot geweest zijn?? Komende zondag tegen Uitgeest 8. Met het scorend vermogen zit het wel goed lijkt het. Nu de verdediging op orde en de punten komen binnen.

HSV 4

Een kleine nederlaag tegen Egmondia. Het werd uiteindelijk 3-2.. en weg de ongeslagen status van de HSV’ers. Voeten weer op de grond? Natuurlijk nog wel koploper met 1 punt voor op de nummer 2 LSVV. Komende zondag tegen het laaggeplaatste Limmen moeten de 3 punten weer binnen komen.

HSV 3

Een 1-1 gelijkspel tegen de Alkmaarders van Alcmaria Victrix. Jammer want bij winst.. maar zo blijft het. Komende zondag thuis tegen Vitesse 22.

HSV 2

Ook een gelijk spel voor de mannen van HSV 2. Tegen Spirit werd het thuis 2-2. HSV 2 staat op een keurige 3e plek 3 puntjes achter de koploper LSVV. Komende zondag Thuis tegen Vios W. dat weer 1 puntje minder heeft dan HSV. Alle zeilen bijzetten en de punten in Heiloo houden.

Maikel

 

HSV 1

HSV 1 geweld brandt pas in de 2e helft los tegen VSV.

Na een matige 1ste helft waarin de rood/witten van de Velseroordse Sport Vereniging feller waren in de duels en waarin de scheidsrechter een pauze inlaste vanwege dreigend onweer, kwamen de rood/gelen uit Heiloo als herboren uit de kleedkamer.

Trainer Edwin Veenstra had de mannen weer met alle (beide) benen op de grond gezet. Binnen 3 minuten scoorde Tim van Hekken de openingsgoal voor HSV, 0 -1. In de 55e minuut werd een verre uittrap van Indy Klamer door Rick Houtenbos doorgekopt. Max Dekker pikte de bal op, maar werd in het 16m. gebied onderuit gehaald. Ruben Bugter scoorde beheerst vanaf de stip: 0 – 2. Hierna vielen de goals in rap tempo: eerst de 0 – 3 na een onderschepping door Max, gevolgd door de 4 – 0 in de 70ste minuut door diezelfde Max, waar een goeie voorzet van Stefan Vogel aan vooraf ging, gevolgd door een overstap van Rick. 3 Minuten later kwam een voorzet van links van de ingevallen Lennart Nobbe die door Tim van Hekken werd ingeschoten, 0 – 5. Er volgden nog 10 minuten waarin beide doelen onder vuur werden genomen, maar de HSV elf, waarin ook Teun Kops en Folkert de Haan waren ingevallen, wisten niet van wijken.

Volgende week zondag 12 november, is HSV 1 vrij, maar er wordt geprobeerd een oefenwedstrijd te regelen op het eigen veld om 14.00 uur. Het 2e team speelt om 11.30 uur een kompetitiewedstrijd tegen VIOS/W.

Op 19 november komt West Frisia op bezoek, waarbij het zo maar kan zijn dat HSV de 1ste periode titel pakt bij een overwinning.

Hans.