Weer gemiddeld een prima senioren weekend!

16 oktober 2017

HSV VR 2

Het tweede team speelde 3-3 gelijk tegen Zaandijk. Puur gelet op de stand hadden het 3 punten. ‘moeten zijn’. Komend weekend een Bekerwedstrijd, thuis tegen Limmen 2. Zij zitten ook bij jullie in de competitie, hebben een wedstrijd meer gespeeld en 3 punten meer.. dus .. een gelijkwaardige tegenstander. Maak ze in meiden.

HSV VR 1

Vrouwen 1 was vrij.. wat een straf met zulk mooi weer…Komend weekend in de Beker thuis tegen Zeevogels 1. Volgens de standen ook een gelijkwaardige tegenstander.. alle zeilen bijzetten en drie punten pakken.

HSV VE 45+

Na twee gelijkspelen werd er nu helaas verloren, met 1-6 van koploper Fortuna Wormerveer. Komend weekend tegen Alcmaria zou er meer kans op punten meten zijn.

HSV VE 35+

Kijk een heerlijke overwinning in de uitwedstrijd tegen Egmondia. Een 1-4 uitslag staat erg lekker mannen. Gelijk weer de gedeelde tweede plaats in de competitie. Komend weekend tegen een andere 2e plek.. vv Bergen. Mooie kans om een directe concurrent drie punten af te pakken.

HSV 8

Het was al vermeld op twitter.. een 9-2  uitslag tegen Limmen 7. Een bovenste plek is het resultaat mannen, klasse. Komend weekend weer thuis voor de Beker en nu tegen Limmen 5. Eens kijken of hier ook zo’n lekkere uitslag op het bord kan komen. Succes!

HSV 7

Een 3-3 uitslag tegen Sporting Krommenie. Een prima uitslag mannen. Komend weekend vrij.

HSV 6

HSV 6 verloor nipt met 4-3 van Duinrand S 3. Jammer, en gelet op de ranglijst had het erg mooi geweest om deze pot winnend af te sluiten. Komend weekend vrij.

HSV 5

Een 4-2 nederlaag tegen FC Uitgeest. Maar wel twee maal gescoord. Komend weekend vrij.

HSV 4

Een heerlijke overwinning op Kolping Boys 3. Met een 1-3 uitslag werden de drie pun ten mee naar huis genomen. 4 gespeeld .. 12 punten.. doelsaldo + 16… Komend weekend de Bekerwedstrijd thuis tegen De Rijp 3. In de Beker werd eerder gelijk gespeeld dus een winnende pot is van belang om door te gaan.

HSV 3

De bril stand.. had niet gespeeld hoeven te worden.. Uit tegen LSVV werd het 0-0. Komend weekend uit naar hekkensluiter WSV ‘30 4. Punten pakken mannen!

HSV 2

HSV 2 ging verder op de ingezette koers. Uit tegen Grasshoppers 2 werd het maar liefst 0-3. Prima overwinning mannen! Samen met Kolping en Grasshoppers staan jullie op een 2e plek met een wedstrijd minder gespeeld dan de nr 1 LSVV 2. Komend weekend thuis voor de Beker tegen DEM 2.

Maikel

HSV 1

De vaste verslaggever van HSV 1 was afwezig en vandaar geen uitgebreid verslag. Wellicht heeft het daar al aan gelegen.. want HSV 1 ging fors ten onder tegen Zilvermeeuwen. Een 1-5 nederlaag was het resultaat waardoor Zilvermeeuwen nu bovenaan staat omdat men een beter doelgemiddelde heeft dan HSV met evenveel punten. Komend weekend thuis tegen de nummer 2 SV Spartanen.