Week van de scheidsrechter

11 oktober 2017

Het is deze week de ‘Week van de Scheidsrechter’. Ook bij HSV fluiten wekelijks een aantal enthousiaste scheidsrechters. Een van deze scheidsrechters is Peter Hoetjes die afgelopen weekend even in het zonnetje werd gezet. Het is bekend dat Peter op het veld ‘in het midden’ loopt maar bepaald niet ‘in het middelpunt’ van de belangstelling wil staan. Naast het feit dat Peter zelf wekelijks minstens 1 wedstrijd fluit heeft Peter ook jaren als assistent-scheidsrechter bij HSV 1 geholpen om de wedstrijden in goede banen te leiden. Peter heeft ook jaren voor de KNVB gefloten en heeft bij de scheidsrechters vereniging te Alkmaar (conditie)trainingen verzorgd. Bij HSV helpt Peter ook al jaren op zaterdag (natuurlijk samen met Mona)  om de jeugdscheidsrechter te begeleiden en op te leiden.

Kortom een waardebon van Melange 7 is welverdiend!

Bedankt voor al je inzet Peter!

Natuurlijk bedanken we ook alle andere (jeugd)scheidsrechters die bij HSV wekelijks hun hobby met veel plezier en enthousiasme uitoefenen.

Wellicht een leuk idee als jij komend weekend weer het veld op mag om ‘jou’ scheidsrechter eens (extra) te bedanken voor of na de wedstrijd 🙂