We verwelkomen Pauze Mediation als nieuwe bordsponsor!

13 januari 2021

Graag wil onze nieuwe bordsponsor, Pauze Mediation, zich aan u voorstellen:

Als nieuwe sponsor langs het veld van HSV maak ik graag van de geboden gelegenheid gebruik om mijn bedrijf te introduceren. In april 2015 heb ik Pauze Mediation opgericht en een half jaar later vestigde mijn bedrijf zich in het Willibrordus Business Centrum.
De praktijk run ik samen met mijn echtgenoot. Zelf voer ik de mediation gesprekken en mijn partner regelt alle zaken welke noodzakelijk zijn om een bedrijf draaiend te houden.
Pauze Mediation is gespecialiseerd in familie mediation. Naast het regelen van een complete echtscheiding kunt u ook bij ons terecht voor deeltrajecten of een APK van uw ouderschapsplan. Tevens zijn wij actief op het zorgdomein, waarbij u kunt denken aan conflicten die te relateren zijn aan werkomstandigheden maar ook tussen cliënt en zorgverlener.
In de meeste gevallen werken wij met pakketprijzen zodat u weet waar u financieel aan toe bent en er vindt altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats.
Wij hanteren ruime openingstijden en als MfN registermediator bent u bij Pauze Mediation verzekerd van kennis, kunde en kwaliteit.

Tenslotte hoe ik tot sponsoring van HSV ben gekomen. De branche waarin ik actief ben is vooral kennen en herkennen van een bedrijf belangrijk. Voor een klein bedrijf durf ik best te stellen dat ik lokaal aardig actief ben op het gebied van sponsoring, maar een voetbalclub zat daar nog niet bij. Een vast sponsorcontract met AZ is iets te prijzig maar omdat mijn dochter een aantal seizoenen met veel plezier bij HSV heeft gevoetbald is dit dus mijn keus geworden.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website:  www.pauzemediation.nl

Machteld, namens HSV bedankt voor je sponsoring!