Vrijwilliger van de Maand: Rob Burgering

27 maart 2017

Vrijwilligers bedankt.

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes loopt. Van de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet! Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Veel verenigingen bedanken hun vrijwilligers tijdens de seizoen afsluiting of organiseren een speciale medewerkers avond. Wij willen dat ook door middel van het aanwijzen van de ” Vrijwilliger van de Maand”  doen. Elke maand zetten we iemand in het zonnetje.  Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan HSV verbonden bent.

Vrijwilliger van de Maand maart is Rob Burgering. Rob is jarenlang actief voetballer van HSV geweest, waarvan diverse jaren in selectieteams. Al jaren draagt hij zijn steen bij binnen onze vereniging. Rob is een van de mensen die verantwoordelijk is voor de bouwkundige staat van ons complex. Het feit dat ons clubhuis De basis na ruim 10 jaar nog steeds in topconditie verkeerd is te danken aan ons onderhoudsteam waar Rob onderdeel van is. Daarnaast is Rob regelmatig te vinden achter de bar om ons en onze gasten van een drankje te voorzien.

Ik ging naar Rob zijn huis maar trof hem daar niet. Zijn vrouw Carla melde dat hij op de club in vergadering zat.  Dat leek mij een mooi moment en ik verraste hem daar met een mooie plant en een waardebon.  Rob, bedankt voor alles wat je voor onze club doet!

Bedankt Aalsmeerse Plantenhal en Herberg Jan, voor het ondersteunen van deze mooie actie!

Wim Leering

Voorzitter HSV

Rob