Vrijwilliger van de Maand: Mona Burgering

18 november 2018

Vrijwilligers bedankt.

Een nieuw seizoen, een nieuwe maand en daarmee ook een nieuwe Vrijwilliger van de Maand!

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Veel verenigingen bedanken hun vrijwilligers tijdens de seizoen afsluiting of organiseren een speciale medewerkers avond. Wij doen dat ook door middel van de ” Vrijwilliger van de Maand”. Elke maand zetten we iemand in het zonnetje.  Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan HSV verbonden bent.

Op aangeven van de vorige Vrijwilliger Kevin Jadoul is deze maand als Vrijwilliger van de maand gekozen: Mona Burgering.

Als er iemand binnen onze vereniging geen verdere introductie nodig heeft, dan is het Mona wel. Wie kent haar niet. Ik durf niet eens op te noemen op welke fronten ze actief is binnen onze vereniging, omdat ik zeker weet dat ik dan bepaalde taken ga vergeten. Wel vind ik het leuk de tekst van Kevin te vermelden:

Mona ken ik al meer dan tien jaar en in al die jaren heb ik van dichtbij kunnen meemaken wat Mona allemaal voor onze mooie club doet. Al jaren in het wedstrijdsecretariaat een vaste kracht, je regelt de scheidsrechters, doet altijd mee met het jeugdkamp, kent (bijna) alle leden van HSV en je hebt zelfs je eigen toernooi! Een levende legende die ik graag, ook namens de club, wil bedanken voor al haar inzet voor de club. Mona ik hoop dat we nog jaren elkaar kunnen helpen bij HSV, je bent een topper!

 

Daarom mag Mona in het zonnetje gezet worden.

Niets aan toe te voegen en ik sluit me helemaal bij de mooie woorden van Kevin aan! Ja hoor, we hebben er weer één, weer een vrijwilliger om supertrots op te zijn.

Ik verraste Mona tijdens haar dienst in het wedstrijdsecretariaat bij HSV en overhandigde haar als dank voor haar inzet voor onze vereniging een mooie plant en een waardebon. Mona, bedankt voor alles wat je voor onze club doet en we hopen dat we nog lang van je diensten gebruik mogen maken.

Wij bedanken de Aalsmeerse Plantenhal BV en Herberg Jan, voor het ondersteunen van deze mooie actie!