Vrijwilliger van de Maand: Leo van Meene

11 juni 2017

Vrijwilligers bedankt.

Een nieuwe maand en daarmee ook een nieuwe Vrijwilliger van de Maand!

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Veel verenigingen bedanken hun vrijwilligers tijdens de seizoen afsluiting of organiseren een speciale medewerkers avond. Wij doen dat ook door middel van de ” Vrijwilliger van de Maand”. Elke maand zetten we iemand in het zonnetje.  Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan HSV verbonden bent.

Deze maand is de Vrijwilliger van de Maand: Leo van Meene. Leo is al enkele jaren jeugd coördinator bij HSV en hij vervult deze functie met veel enthousiasme en inzet. Veel jeugdwedstrijden bezoekt hij om zo een goede indruk te krijgen van de “kwaliteit” van onze jeugd. Er zijn twee belangrijke redenen om Leo deze maand in het zonnetje te zetten. Leo heeft namelijk in de eerste helft van het afgelopen seizoen, toen we tijdelijk geen jeugdvoorzitter hadden, heel veel meer gedaan als de taken die in zijn functie omschrijving stonden. Dit heeft veel tijd en energie gekost en hierbij danken wij hem voor die extra inzet. Daarnaast heeft Leo aangegeven na dit seizoen zijn functie als jeugd coördinator neer te leggen. Na mooie jaren bij HSV in deze functie gaat Leo op zoek naar andere bezigheden en vanaf deze plek willen wij hem hier heel veel succes bij wensen.

Ik wilde Leo op zaterdagmorgen thuis verassen, maar zelfs op dat vroege tijdstip was Leo al vertrokken om bij zijn zoon te gaan klussen. Ik overhandigde aan zijn vrouw, als dank voor zijn inzet voor onze vereniging een mooie plant en een waardebon. Leo, bedankt voor alles wat je voor onze club doet en we hopen dat we je nog veel zien en spreken langs de velden van HSV.

Bedankt Aalsmeerse Plantenhal BV en Herberg Jan, voor het ondersteunen van deze mooie actie!

Leo-van-meene                          Leo van Meenen