Vrijwilliger van de Maand: Kevin Jadoul

16 oktober 2018

Vrijwilligers bedankt.

Een nieuw seizoen, een nieuwe maand en daarmee ook een nieuwe Vrijwilliger van de Maand!

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Veel verenigingen bedanken hun vrijwilligers tijdens de seizoen afsluiting of organiseren een speciale medewerkers avond. Wij doen dat ook door middel van de ” Vrijwilliger van de Maand”. Elke maand zetten we iemand in het zonnetje.  Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan HSV verbonden bent.

Op aangeven van de vorige Vrijwilliger Inge van Haastrecht is deze maand als Vrijwilliger van de maand gekozen: Kevin Jadoul.

Kevin is op vele fronten actief binnen onze vereniging. Hij voetbalt zelf nog in HSV 8, traint een jeugdteam en is actief bij diverse jeugd activiteiten. Hierbij de tekst van Inge:

Kevin Jadoul wil ik graag voordragen als Vrijwilliger van de Maand!

Kevin is altijd bereid zijn handen uit te steken voor HSV.  Al vanaf dat hij bij de Junioren speelde, trainde hij al jeugdelftallen. Trainen/coachen/assisteren, hij doet het nog steeds! Ook voor allerlei nevenactiviteiten kan een beroep op hem gedaan worden. Geen gemopper en gemaar, Kevin staat heel vaak voor de vereniging klaar.

Daarom mag hij in het zonnetje gezet worden.

Mooier kan ik het niet omschrijven! Ja hoor, we hebben er weer één, weer een vrijwilliger om supertrots op te zijn.

Ik verraste Kevin voor zijn training bij HSV en overhandigde hem als dank voor zijn inzet voor onze vereniging een mooie plant en een waardebon. Kevin, bedankt voor alles wat je voor onze club doet en we hopen dat we nog lang van je diensten gebruik mogen maken.

Wij bedanken de Aalsmeerse Plantenhal BV en Herberg Jan, voor het ondersteunen van deze mooie actie!