Vrijwilliger van de Maand: Hans van de Veer

21 november 2016

Vrijwilligers bedankt.

Een nieuwe maand en daarmee ook een nieuwe Vrijwilliger van de Maand!

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Veel verenigingen bedanken hun vrijwilligers tijdens de seizoen afsluiting of organiseren een speciale medewerkers avond. Wij willen dat ook door middel van de ” Vrijwilliger van de Maand” gaan doen. Elke maand gaan we iemand in het zonnetje zetten.  Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan HSV verbonden bent.

 

hans-van-de-veerDeze maand is de Vrijwilliger van de Maand: Hans van de Veer. Hans is als vader betrokken bij HSV. Hij is al jaren leider van het team van zijn zoon Presley. Ondanks een heel moeilijk seizoen vorig jaar, waar alle wedstrijden met grote uitslagen werden verloren, houdt Hans de moed er bij het elftal in en is hij ook dit jaar weer de leider.

Ik verraste Hans thuis en overhandigde hem als dank voor zijn inzet voor onze vereniging een mooie plant en een waardebon.  Hans, bedankt voor alles wat je voor onze club doet en we hopen dat we nog lang van je diensten gebruik mogen maken.

 

Bedankt Aalsmeerse Plantenhal en Herberg Jan, voor het ondersteunen van deze mooie actie!