Vrijwilliger van de Maand: Arnold Kosters

13 oktober 2016

Vrijwilligers bedankt.

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes loopt. Van de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet! . Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Veel verenigingen bedanken hun vrijwilligers tijdens de seizoen afsluiting of organiseren een speciale medewerkers avond. Wij willen dat ook door middel van de ” Vrijwilliger van de Maand” gaan doen. Elke maand gaan we iemand in het zonnetje zetten.  Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan HSV verbonden bent.

 

Deze maand is de Vrijwilliger van de Maand: Arnold Kosters. Nol is een uitzondering, hij is namelijk de eerste persoon die geen vrijwilliger (meer!) is, maar die wel als Vrijwilliger van de Maand gekozen is. Nol is reeds 50 jaar verbonden aan onze club. Hij begon als bezorger van ons clubblad de HSV-er en heeft jaren de lotto en de toto opgehaald. Als speler heeft hij vele teams doorlopen, heeft jaren selectie voetbal in ons 1e elftal gespeeld, hij heeft trainingen gegeven, is teambegeleider geweest en tot dit seizoen grensrechter bij het 2e elftal geweest.

Ik nodigde Nol uit op de Algemene Leden Vergadering van 10 oktober j.l. en verraste hem daar met een mooie plant en een waardebon.  Nol, bedankt voor alles wat je voor onze club hebt gedaan en we hopen je nog veel te mogen begroeten op ons complex.

nol-en-wim-2

Bedankt Aalsmeerse Bloemenhal en Herberg Jan, voor het ondersteunen van deze mooie actie!