Vrijwilliger van de maand: Pieter Leering

7 oktober 2017

Vrijwilligers bedankt.

Een nieuw seizoen, een nieuwe maand en daarmee ook een nieuwe Vrijwilliger van de Maand!

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Veel verenigingen bedanken hun vrijwilligers tijdens de seizoen afsluiting of organiseren een speciale medewerkers avond. Wij doen dat ook door middel van de ” Vrijwilliger van de Maand”. Elke maand zetten we iemand in het zonnetje.  Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan HSV verbonden bent.

 

Deze maand is de Vrijwilliger van de Maand: Pieter Leering. Pieter is al jaren actief als voetballer in diverse elftallen. Momenteel speelt hij nog in de Veteranen 45+, maar daarnaast is hij ook de leider (of lijder ??) van dit team en verzorgt hij op woensdagavond voor deze groep de training. Daarnaast doen we nooit onverhoopt een beroep op hem als er mensen nodig zijn achter de bar in de kantine. Tevens is hij mede-organisator van de Keez avonden die we in onze gezellige Basis hebben gehouden en hopelijk nog gaan houden. Maar er is meer! Pieter is actief in de Sponsorcommissie en hij is als lid van de Veilingcommissie mede verantwoordelijk voor dit geweldige 2-jaarlijkse evenement. Al met al weer een vrijwilliger om trots op te zijn!

Ik verraste Pieter thuis en overhandigde hem als dank voor zijn inzet voor onze vereniging een mooie plant en een waardebon. Pieter, bedankt voor alles wat je voor onze club doet en we hopen dat we nog lang van je diensten gebruik mogen maken.

Bedankt Aalsmeerse Plantenhal BV en Herberg Jan, voor het ondersteunen van deze mooie actie!