Vrijwilliger van de Maand: Jan van de Laarschot

21 december 2017

                                                                             

Vrijwilligers bedankt.

Een nieuw seizoen, een nieuwe maand en daarmee ook een nieuwe Vrijwilliger van de Maand!

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Veel verenigingen bedanken hun vrijwilligers tijdens de seizoen afsluiting of organiseren een speciale medewerkers avond. Wij doen dat ook door middel van de ” Vrijwilliger van de Maand”. Elke maand zetten we iemand in het zonnetje.  Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan HSV verbonden bent.

 

Op aangeven van de vorige Vrijwilliger Susan Boncke-Bakker is deze maand als Vrijwilliger van de maand gekozen: Jan van de Laarschot.

HSV heeft heel veel supporters, heel veel trouwe supporters en heel veel hele trouwe supporters. En onder deze categorie val Jan van de Laarschot. Al jaren bezoekt hij samen met zijn vrouw Ank de wedstrijden van ons eerste. Maar daarnaast is Jan een van de mensen die er elke week voor zorgt dat de krijtlijnen weer netjes op het veld staan zodat er weer het hele weekend op gevoetbald kan worden. Ja hoor, we hebben er weer één, weer een vrijwilliger om supertrots op te zijn.

Ik verraste Jan thuis en overhandigde hem als dank voor zijn inzet voor onze vereniging een mooie plant en een waardebon. Jan, bedankt voor alles wat je voor onze club doet en we hopen dat we nog lang van je diensten gebruik mogen maken.

Wij bedanken de Aalsmeerse Plantenhal BV en Herberg Jan, voor het ondersteunen van deze mooie actie!