Vette overwinningen en een duur verlies

20 november 2017

HSV VR 2

Hier had ik samen met alle fans dus een vette overwinning verwacht. Ik kan de uitslag niet vinden dus ik ga er vanuit dat jullie waren afgelast.
Komende week thuis tegen Koedijk, een pittige pot maar met de neuzen de goede kant op moet het kunnen. Ik heb er vertrouwen in!

HSV VR 1

HSV Vr 1 was officieel afgelast. Door de vele regen was het veld bij HSV helaas afgekeurd. Zonder te spelen werd de gedeelde derde plaats keurig gehandhaafd. Waarbij de nummer 1 maar liefst 3 wedstrijden meer heeft gespeeld en dan ook ruim aan kop gaat.

HSV VE 45+

Dit is een tegenvaller mannen. Waar ik had gehoopt op 3 punten werd helaas een pittige nederlaag geleden. Vooraf werd bekend dat een ervaren keeper ontbrak wat wellicht mede heeft geleid tot een -0-8 nederlaag. Maar de sfeer blijft goed in het team waar een jarige was te verwelkomen die op het terrein van HSV uitbundig werd gefeliciteerd voor de wedstrijd. Komende zondag vrij als ik het goed zie.

HSV VE 35+

35+ kreeg Kolping Boy’s op bezoek met oud gediende Rene Tromp in de gelederen. Met een nipte nederlaag (1-2) werden de mannen teruggestuurd naar de kleedkamer. Komende zondag uit naar Kleine Sluis waar de punten in de tas gestopt moeten worden.

HSV 8

Na een vrij weekend was daar de uitwedstrijd tegen Vitesse. Met een 2-11 uitslag werden de mannen uit Castricum afgedroogd kan ik wel zeggen. Hele mooie score! Aan de stand, het 8e staat tweede, op dit moment kan het doelgemiddelde aan het einde van de rit nog wel eens belangrijk worden dus blijf op deze voet doorgaan.

HSV 7

En weer een vette uitslag. Alcmaria Victrix 6 werd met 0-4 verslagen op het eigen veld, en deze mannen staan bovenaan dus hele belangrijke punten! Ook HSV 7 vinden we terug op een 2e plek met 1 punt minder en een doelsaldo van plus 30!! Komende zondag thuis tegen Koedijk dat 4e staat op 2 punten achter jullie met een wedstrijd minder gespeeld..

HSV 6

HSV 6 leed een nederlaag op het terrein van Alcmaria. Met 4-1 kwamen de mannen terug naar de Basis. Komend weekend tegen hekkensluiter Kolping, met 100 % inzet zie ik een mooie overwinning op het scorebord aankomen.

HSV 5

Een pittige pot van HSV 5 leverde een mooie (zaal)voetbal uitslag op: 4-6, helaas in het voordeel van De Kennemers. Komende zondag wacht jullie een pittige pot tegen De Rijp.

HSV 4

Een gelijkspel van HSV 4 tegen Alkmaarse Boy’s. Het werd 3-3 in Alkmaar. Het zal zijn ervaren als punt verlies als ik naar de ranglijst kijk? HSV 4 staat nog wel op kop met 1 punt meer dan LSVV en een veel beter doelsaldo. Komende zondag thuis tegen Koedijk dat 4e staat op 3 punten. Er mag dus maar een resultaat gelden lijkt mij.

HSV 3

Dit is weer een lekkere.. uit tegen onze zuiderburen De Foresters werd het 1-6 voor de mannen onder leiding van Richard. Het had 1-10 moeten zijn werd mij toevertrouwd. Heerlijk mannen! Jullie zijn terug te vinden op slechts 4punten van de nummer 1 dus alles is nog mogelijk. Komende zondag mogen ook jullie tegen een hekkensluiter, KSV,  dus ik verwacht niets minder dan opnieuw 3 punten.

HSV 2

HSV 2 speelde 2-2 tegen Ado ‘20 3. Puur naar de stand kijkende heb ik gemengde gevoelens heren. Het hadden er wellicht meer kunnen en moeten zijn? Maar ook jullie zijn terug te vinden op een nette 3e plek. Komende week thuis tegen koploper Kolping Boy’s.

Maikel

HSV 1

HSV grijpt jammer genoeg naast de 1 ste periodetitel.

Wat in het begin van deze nieuwe kompetitie, na jaren weer in de 2 e klasse, voor (bijna) onmogelijk werd gehouden, had ons 1 ste team een grote kans om de 1 ste periode te pakken. HSV stond 1 punt voor op de Zouaven en bij winst op West Frisia of puntverlies van de Zouaven tegen de Foresters, hadden de rood/gelen deze periodetitel voor het grijpen.
Zo was het vooruitzicht op de door Slagerij Kees Burger en Bakkerij Kees Zoon gesponsorde wedstrijd erg mooi.
Het mocht helaas niet zo zijn.

West Frisia kwam naar Heiloo om zich in te graven en te hopen via uitvallen te scoren, hetgeen 2x lukte in de 1 ste helft. De Zouaven won zijn wedstrijd tegen goed buur De Foresters met 3 – 1, waardoor de bloemen naar Grootebroek gingen.

Na 27 minuten werd de spits van West Frisia even uit het oog verloren en hij scoorde heel beheerst de 0 – 1.
In de 45 ste minuut vlagde de ass. scheidsrechter van de Enkhuizenaren voor een uitbal, nadat de arbiter de voordeelregel had toegepast. Hij nam echter het vlagsignaal niet over en uit die aanval scoorde WF opnieuw, 0 -2.

Na protesteren begon de man in het zwart met gele kaarten te strooien: 3 op een rij.

In de 2 e helft kwam een getergd HSV het veld in en probeerde nu met meer druk de blauwe verdediging uit elkaar te spelen, hetgeen niet lukte. Regelmatig vond de spits van HSV vier verdedigers tegenover zich en als HSV weer een aanval opzette stond alleen nog hun spits in de middencirkel. Het was alle hens aan dek en vrouwen en kinderen eerst.
Nadat Tim van Hekken met een 2 e gele kaart wegens praten kon vertrekken waren het vooral de voorzetten van invaller Lennart Nobbe die voor gevaar zorgden. Na een corner van Lennart zag de scheidsrechter een overtreding binnen de 16, waarna ook WF vanwege een 2 e gele en dus rode kaart met 10 man verder moest.

Met de wedstrijdbal, gesponsord door Tuinidee Johan van Beek, werd de penalty die hiervan het gevolg was door Ruben Bugter benut. Verder kwam HSV niet.
Eindstand 1 – 2.

We vinden HSV 1 terug p een fantastische 2e plek in de competitie na 8 wedstrijden in het eerste jaar in de nieuwe klasse, wat natuurlijk een fantastische prestatie is van de mannen onder leiding van trainer Edwin Veenstra.

Volgende week speelt het 1 ste weer thuis tegen Alkmaarsche Boys.

Zie het beeldwedstrijd verslag HIER