Vertrek Edwin Veenstra na 13 mooie jaren!!

20 december 2020

Na 13 mooie jaren als selectietrainer bij HSV te hebben gewerkt, vertrekt Edwin Veenstra – aan het einde van dit seizoen – naar onze ‘goede buur’ Foresters.

‘Respect voor de keuze’
Onze vereniging heeft de goede gewoonte om elk jaar een zeer zorgvuldig evaluatieproces te doorlopen. De Technische Commissie betrekt daarbij de verschillende betrokken partijen, zoals de spelersgroep en begeleiders en óók de trainer zelf wordt gevraagd bij zichzelf goed te rade te gaan of hij écht door wil. Wij respecteren dan ook oprecht zijn keuze.

‘Wederzijdse vertrouwen’
Dat een trainer 13 jaar naar tevredenheid van beide kanten bij eenzelfde vereniging heeft gewerkt – en zelfs na een degradatie datzelfde wederzijdse vertrouwen bleef – zegt heel veel. Edwin heeft in al die jaren met veel verschillende selectiespelers gewerkt en hele mooie resultaten met hen weten te bereiken. Zo beschouwd is het heel jammer dat hij vertrekt.
Tegelijkertijd vinden wij het ook gezond dat iemand na zo’n lange periode zich weer een keer elders gaat laten inspireren. En even gezond is het voor onze vereniging dat er een nieuwe selectietrainer zal komen, die net weer iets andere zaken met zich mee gaat brengen en waardoor de selectie zich op een andere manier kan laten inspireren.

‘Talent behouden voor Heiloo’
Edwin heeft eerder als trainer gewerkt bij Foresters. Het feit dat hun selectie op zaterdag is gaan voetballen en zich moet gaan opwerken is, in combinatie met hun sterke selectie, een mooie uitgangspositie om positieve resultaten te boeken. Edwin is heel goed in staat om een selectie ook echt als team te laten samenwerken, dus daar is veel vertrouwen. En dat gunnen we Foresters ook van harte. Mooi dat de talenten van Edwin voor Heiloo bewaard blijven!!

Wij gaan naarstig op zoek naar een waardig opvolger en wensen Edwin en Foresters veel succes.