Het was afgelopen zondag heel erg gezellig en druk op het HSV complex aan het Maalwater.
HSV 4, 5, 6, 7, Ve 35+, Vr 1, Vr 2, HSV 1 speelden thuis én als extra was daar DJ Bodhi Olivio.
HSV 1, 4, 5, 6, 7, Ve 35+ en Vr 2 haalden de volle winst, Vr 1 pakte een punt, HSV 5 moest zijn meerdere erkennen in Fc Uitgeest. HSV 2 en 3 wonnen hun uitwedstrijden en HSV 8 morste punten bij Vrone.
Al met al dus een zeer geslaagd weekend voor de Rood Gelen uit Heiloo.

HSV 1 blijft ongeslagen koploper en wint van Vitesse’22.
In een bij vlagen spannende wedstrijd tegen het op de 3e plaats staande Vitesse’22 uit Castricum, wist HSV weer 3 punten uit het vuur te slepen door een 3 – 2 overwinning. De blauw/zwarten begonnen scherp en al in de 1ste minuut waren ze dichtbij een goal, maar Indy Klamer kon erger voorkomen. HSV nam verder het initiatief en had veel balbezit waaruit een paar kleine kansen ontstonden. Er was een groot zelfvertrouwen in de ploeg, ondanks dat de ploeg op 5 plaatsen was veranderd t.o.v. de laatste wedstrijden. Dit kwam door skivakanties 2x, blessures 2x en een stage afspraak.

De druk op de Vitesse achterhoede bleef aanhouden en in de 30ste minuut werd dit beloond met een doelpunt van Rick Houtenbos die na een prima steekpass van Max Dekker het net vond, 1 – 0. Hierna leek het alsof HSV een beetje te gemakkelijk ging spelen en 7 min. later profiteerde spits Robin Bakker hiervan. Zijn vrije trap op de rand van de 16 werd in de muur geschoten, maar tot 2x toe kreeg hij die bal weer in bezit en kon hij via een HSV voet scoren, 1 – 1. In de laatste 5 minuten redde Indy 3 maal fraai, waardoor de ruststand met 1 – 1 inging. Daarom was het vooral voor hem zo jammer dat hij in de 49ste minuut misgreep op een hoge bal en Tom Spil profiteerde, 1 – 2. Hierna werd Vitesse terug gedrongen en in de 59ste minuut ging Max Dekker tussen 2 man door en gaf hij de bal goed voor aan Tom Hafkamp, die de gelijkmaker scoorde, 2 – 2. Hierna werd HSV weer sterker, wisselde nog 3 keer en uiteindelijk scoorde invaller Sven de Zeeuw de 3 – 2 na een mooie combinatie met Ruben Bugter.

Volgende week is HSV 1 vrij en speelt dan op 5 maart uit tegen SVW’27.