Teamindelingen seizoen 2022-2023

18 juni 2022

De teamindelingen 2022-2023 staan online

Voor de meiden: teamindelingen meiden

Voor de jongens (en sommige meiden): teamindelingen jeugd

De indelingen worden elk jaar gemaakt door een gezamenlijke inspanning van trainers, coaches, HJO’s en (hoofd)leiders die gedurende het seizoen de jongens en meiden veel zien spelen.

Er wordt gekeken naar de vorderingen gedurende het seizoen en gekeken waar hij/zij het beste tot zijn/haar recht komt. Steeds op je tenen moeten lopen omdat je net niet mee kan komen met de rest van het team leidt uiteindelijk tot frustratie en het niet meer leuk vinden van voetbal. Met gemak overal doorheen lopen geeft te weinig uitdaging en leidt tot verveling en het niet meer leuk vinden van voetbal. Iedereen ontwikkelt zich op zijn/haar eigen tempo en we doen er alles aan om die ontwikkeling te stimuleren en te begeleiden. Uiteindelijk gaat het erom dat iedereen op zijn/haar niveau plezier beleeft aan het voetballen.

We denken dat het overgrote gedeelte zich kan vinden in de indelingen en dat er, net als elk jaar, ook wat teleurstellingen verwerkt moeten worden. Teams kunnen nog wijzigen door aan- en/of afmeldingen. Mocht je hier vragen over hebben, kun je contact opnemen met een van de hoofdleiders of leden van het jeugdbestuur.

De trainingstijden en de datum voor de start van het nieuwe seizoen wordt op de website vermeld, zodra dit bekend is.

Een hele fijne zomer en tot volgend seizoen!

Jeugdbestuur HSV